folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kulaklık Mikrofonu Çalışmıyor?

Kulaklık Mikrofonu Çalışmıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Beyler daha demin kulaklık aldım, eve geldim. Bağladım pc'ye, taktım kulaklıktan ses geliyor ama mikrofon çalışmıyor. CS'de ve Ses Kaydedici'de denedim, ses almıyor mikrofon. Denetim Masasın'daki "Ses" kategorisinden mikrofon düzeyini maximum yaptım gene olmuyor. Bozuk olma ihtimaline göre geri götürücem ama ondan önce yapılabilecek başka bir şey varsa deniyeyim?

hay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

ses denetimine bak belki sesi ksıktır ordan

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

işletim sistemi vistadayken bendede böyle bi problem vardı çözememiştim 7 ye geçince geçti gitti valla.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

başka bilgisayarda dene önce

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Kulaklığı başka pc de denedin mi hocam ? denemediysen başka pclerde dene . olmazsa geri götür .

Bu arada ses kartının markası nedir?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Forumda şöyle bir laf dolanıp duruyor ya her bilgisayar problemlerin de "makineye format at düzelir." aklıma bu geldi walla :)

msn de filan dene olmadı ses kaydetme programları ile dene cevap vermiyorsa gidip değiştirirsin.

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

önpanelin jakı bazen sert olabiliyor.. ben de iki üç ay küfredip durmuştum bozuk kasayı kakaladılar diye..  İyice ittirnce yerine otururup çalışmıştı..

Arka panelde de br dene..

başka bir cihazda da dene.. 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Başka bilgisayarda dene

Toplam Hit: 2040 Toplam Mesaj: 8