Kulaklık Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

iyi aksamlar  bilgisayara hangi kulaklıgı taksam 2 3 gün sonra sol taraf gidiyo  3 tane kulaklıkda aynı şey oldu  direk bilgisayara takmıyorum logitech 2+1 var onun girişine takıyorum neden oluyo olabilir daha önceleri böyle bi problem yoktu

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

bozulanları düzeltebilrimiyim :D onuda soruyum

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ses sistemin elektriksel bir sıkıntıdan dolayı sol kulaklığa denk gelen jack girişinden fazla akım veya gerilim geçiyor olabilir. Bunun sonucunda büyük ihtimal o kulaklığın içindeki driver ı yaktın hocami maalesef çözümü yok.

Bence en kısa zamanda bilen birine baktır ses sistemini veya garantisi varsa yolla garantiye.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muraTCoskun
    muraTCoskun's avatar
    Erkek

Şahin çözemedinmi hala bu sorunu ?

Alim ile eyle ülfet, alırsın mertebe! Cahil ile etme sohbet, dönersin merkebe!.
Toplam Hit: 736 Toplam Mesaj: 4