Kulaklık Sorunu
-
Bende 3 tane Nokia kulaklık var e72 telefonuma takınca bu kulaklıklarımdan sadece 1 tanesi normal calısıyor öbür ikisi ortasındaki tuslara basmadan düzgün ses vermiyor müziği yavaşlatılmış şekilde veriyor değişik bişey.
-
up
-
bilgisayara bağlayıp winampın equlayzırından kanalı sağa yada sola at, düzelme varsa o kulaklıkları çöpe at, düzelme yoksa da bozuktur at gitsin..
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------bilgisayara bağlayıp winampın equlayzırından kanalı sağa yada sola at, düzelme varsa o kulaklıkları çöpe at, düzelme yoksa da bozuktur at gitsin..
-----------------------------
her kosulda cope atacaksa kulakligi neden vinampla ugrasiyor :) -
o kulakliklar e72 icin mi verildi
-
maserati bunu yazdı:
-----------------------------o kulakliklar e72 icin mi verildi
-----------------------------hocam biri c5-03 öbür ikisi e72.E72 lerden biri problemsiz öbürü anlattığım şekilde.
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------bilgisayara bağlayıp winampın equlayzırından kanalı sağa yada sola at, düzelme varsa o kulaklıkları çöpe at, düzelme yoksa da bozuktur at gitsin..
-----------------------------güzeldi :)
-
yok pc'in destekliyosa sağ-sola atıp normal kulaklık gibi kullanabiliyosun ama telefonda bi cacık yapamıyosun o yüzden at gitsin diyorum... e72 e de 10tl verip aldım, kutulu mutulu bişeydi hatta ma sonra direk çöpe baba..
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------yok pc'in destekliyosa sağ-sola atıp normal kulaklık gibi kullanabiliyosun ama telefonda bi cacık yapamıyosun o yüzden at gitsin diyorum... e72 e de 10tl verip aldım, kutulu mutulu bişeydi hatta ma sonra direk çöpe baba..
-----------------------------pcde calısırsa pcde kullanırım farketmes