Kulaklık Tamir Etme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bende 2 tane telefon kulaklığı var bunları bi şekilde tamir etmek istiyorum.

1.Belli bir zaman karışık şekilde durdu yaklasık 6 ay kadar sonra kullandım bir tarafından ses gelmiyordu ama kabloyu oynatınca ses geliyordu sonralardan o sesde gitti.Nokianın orjinal kulaklıgıdır.

2.Alttan takarken içeri giren çengellerden biri kırıldı elimi orda tutmadan nasıl bir alternatif bulabilirim.Kulaklık calısıyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende 2 tane telefon kulaklığı var bunları bi şekilde tamir etmek istiyorum.

1.Belli bir zaman karışık şekilde durdu yaklasık 6 ay kadar sonra kullandım bir tarafından ses gelmiyordu ama kabloyu oynatınca ses geliyordu sonralardan o sesde gitti.Nokianın orjinal kulaklıgıdır.

2.Alttan takarken içeri giren çengellerden biri kırıldı elimi orda tutmadan nasıl bir alternatif bulabilirim.Kulaklık calısıyor.

-----------------------------

hiç yorma kendini git al yeni bir tane at değil deve değil ...

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Hocam kablo kökünden oynadıysa yani jakın girişinde olan bölümden oynadıysa yapacak birşey yok jak tarafından kabloyu kesip temiz bir şekilde jaka tekrar baglaman lazm orjinal nokianın jakından bulman lazm v.s v.s v.s eger hoparlor girisinden temassızlık varsa yine aynı sekılde.

çengele belki bi şekilde cozum bulabılırsın dıcem ama telefonun ic kısmından yapman lazım jak giriş kısmıda bütünleşik galiba tüm telefonlarda oraya nasıl müdahale edersın bılemem ama zor iş.Bencede bi şekilde yenisinden edin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Sagolun ama işte bu aldıgım 4.kulaklık oluyor neyse gideyim yarın media marktdan bi tane orjinal alayım 20 lira verip napalım : )

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

uğraşma gıt yenısını al emegıne yazık

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

kolpa bi nokia kulaklık al götür elektronikçiye senin kulaklığa onun jackini lehimleyip versin.

ilk hali kadar randıman alamasanda 20 tl verip orjinal zannederek aldığın kulaklıktan daha sağlam olur.

piyasada temiz bi kulaklık 90dan başlıyor.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

nokia streo kulaklık 15 kağıt hacı be herhangi bi telefoncuya git önce sana 5-6-7 lira olan kulaklığı gösterir sen yok ben orjinal streo alıcam de alttan çıkartır varsa 15 lira felandır zaten :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 3638 Toplam Mesaj: 7