Kulaklık Tamir Etme
-
Bende 2 tane telefon kulaklığı var bunları bi şekilde tamir etmek istiyorum.
1.Belli bir zaman karışık şekilde durdu yaklasık 6 ay kadar sonra kullandım bir tarafından ses gelmiyordu ama kabloyu oynatınca ses geliyordu sonralardan o sesde gitti.Nokianın orjinal kulaklıgıdır.
2.Alttan takarken içeri giren çengellerden biri kırıldı elimi orda tutmadan nasıl bir alternatif bulabilirim.Kulaklık calısıyor.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
Bende 2 tane telefon kulaklığı var bunları bi şekilde tamir etmek istiyorum.
1.Belli bir zaman karışık şekilde durdu yaklasık 6 ay kadar sonra kullandım bir tarafından ses gelmiyordu ama kabloyu oynatınca ses geliyordu sonralardan o sesde gitti.Nokianın orjinal kulaklıgıdır.
2.Alttan takarken içeri giren çengellerden biri kırıldı elimi orda tutmadan nasıl bir alternatif bulabilirim.Kulaklık calısıyor.
-----------------------------hiç yorma kendini git al yeni bir tane at değil deve değil ...
-
Hocam kablo kökünden oynadıysa yani jakın girişinde olan bölümden oynadıysa yapacak birşey yok jak tarafından kabloyu kesip temiz bir şekilde jaka tekrar baglaman lazm orjinal nokianın jakından bulman lazm v.s v.s v.s eger hoparlor girisinden temassızlık varsa yine aynı sekılde.
çengele belki bi şekilde cozum bulabılırsın dıcem ama telefonun ic kısmından yapman lazım jak giriş kısmıda bütünleşik galiba tüm telefonlarda oraya nasıl müdahale edersın bılemem ama zor iş.Bencede bi şekilde yenisinden edin.
-
Sagolun ama işte bu aldıgım 4.kulaklık oluyor neyse gideyim yarın media marktdan bi tane orjinal alayım 20 lira verip napalım : )
-
uğraşma gıt yenısını al emegıne yazık
-
kolpa bi nokia kulaklık al götür elektronikçiye senin kulaklığa onun jackini lehimleyip versin.
ilk hali kadar randıman alamasanda 20 tl verip orjinal zannederek aldığın kulaklıktan daha sağlam olur.
piyasada temiz bi kulaklık 90dan başlıyor.
-
nokia streo kulaklık 15 kağıt hacı be herhangi bi telefoncuya git önce sana 5-6-7 lira olan kulaklığı gösterir sen yok ben orjinal streo alıcam de alttan çıkartır varsa 15 lira felandır zaten :)