Kulaklık Tamiri
-
selam dostlar.
hyperx cloud II kulakligim var, ilk ciktigi zaman almistim. 2013-2014 civarı.
mikrofonu bozuldu, kuzenimde aynı kulaklık oldugu için kendi ses kartı ve mikrofonumu test ettik hepsi çalışıyor fakat fotoğrafta işaretli kısımı oynayınca mikrofon gidip geliyor yani temassızlık yapıyor.
tamir ettirmek istiyorum. bu işi yapabilecek bir yer tanıdığı olan var mı? Antalya'da yaşıyorum, önümüzdeki hafta Ankara'ya geleceğim. Orada da yaptırabilirim.

-
kargoyla yollarsan ben yapabilirim hocam istanbulda olsan bi çay içer hallederdik :)
edit: ordaki bir telefon tamircisine götürsen o bile yapabilir isterse. ya da pc tamircilerine.
hatta varsa mahallende bi internet kafe onlara da baya uyguna yaptırabilirsin.
joe_black tarafından 07/Nis/23 18:38 tarihinde düzenlenmiştir -
joe_black bunu yazdı
kargoyla yollarsan ben yapabilirim hocam istanbulda olsan bi çay içer hallederdik :)
Ankara'dan sonra belki İstanbul'a da uğrarım hocam :) Bana iletişim bilgilerini atabilirsen sevinirim. Şöyle bir şey de buldum;
Hyperx Cloud Headset Detachable Cable Mod DIY - YouTube -
Az el becerin varsa yapılır hocam lehim falan yapabiliyorsan hele baya sağlam olur
-
Bende de aynı kulaklıktan var. Sen padleri değiştirmişsin :)
Ben mikrofonu hiç kullanmadım eğer mikrofon Ankarada olsaydı gelmişken sana verirdim.
-
Benim de AirPods Pro tamiri yapabilen birilerini bulmam lazim. Kulaklikta muzik dinlerken ya da konusurken benim acimdan hic bir sorun yok. Ama konusma esnasinda karsi tarafa cok rahatsiz edici bir ses gidiyormus. Kullanamaz oldum. Buyuk ihtimalle mikrofonda bir problem var.
matr0x tarafından 08/Nis/23 13:27 tarihinde düzenlenmiştir -
matr0x bunu yazdı
Benim de AirPods Pro tamiri yapabilen birilerini bulmam lazim. Kulaklikta muzik dinlerken ya da konusurken benim acimdan hic bir sorun yok. Ama konusma esnasinda karsi tarafa cok rahatsiz edici bir ses gidiyormus. Kullanamaz oldum. Buyuk ihtimalle mikrofonda bir problem var.
garantiliyse ya da değilse de hocam applea götür parasını ver değiştirt :D ya da bozuk olanı tek olarak satın al.
bataryayı bile değiştirilemiyor yapmışlar 1.5 senedir 20 yere götürdüm bataryayı bile değiştiremediler :D
bırak değiştirmeyi içinden çıkaramıyorlar bile. en güzeli gidip appledan almak