folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kulaklık Yardım

Kulaklık Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Kulaklık Kablomu Uzatmak İstorum Ama 4 Tane Renklı Kablo Var Her türlü Denedim Ama Hiç Bir Renkte Ses Gelmıyor Yardımcı Olabilicek Arkadaşlar Varmı

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

muhtemelen izalosyonlu kablodur yakarak izalosyon özelliğini yitirmesini sağla sonra renklerin önemi yok jack tan çıkan kabloları birbirine bağla yada resim at ayrıntılı yardımcı olmaya çalışayım

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    onların üstünde yalıtkan var uçlarını yak çakmakla metal kalır diğerleri erir. sonra gelir ses uzaktan pek hoş karşılamaya bilirsin:D

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek

ara kablo kullan ve jack ile bağlantı yap, kablo yakarak/lehimleyerek çok ses kalitesi kaybedersin.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
Toplam Hit: 628 Toplam Mesaj: 4