Kulaklıktan Az Ses Çıkıyor
-
Tüm ses ayarları en sonda denetim masasındaki ayarlarda tamam. başka bir kulaklık takıyorum gayet iyi ses geliyor. ama bu yeni aldığım kulaklıktan az ses geliyor acaba nedendir. öle bir ses çıksın ki bangır bangır, nasıl ayarlarım acaba ?
-
Hocam belki çok basit bi cevap olabilir ama gözden kaçmış olabilir.Kulaklıgın üzerindeki ses ayarlamasınıda sonuna kadar getirdinmi
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam belki çok basit bi cevap olabilir ama gözden kaçmış olabilir.Kulaklıgın üzerindeki ses ayarlamasınıda sonuna kadar getirdinmi
-----------------------------Evet getirdim..
-
hacı aynı durum benım basıma da geldı. kulaklıktan cok az ses gelıyor . Hoporlerı taktıgım zaman ses normal gelıyor. Bilen bırı varsa sölesınde duzeltelım
-
Hoparlörlerin watt ı ile ilgili bir durumdur . Yüksek ses istiyorsanız creative veya logitech tercih edin.
-
tamamen aldıgın kulaklıkla ilgili anlıyabilecegin dilden konusursak performans bakımından yüksek watt isteyen kulaklık hoparlor v.s bilgisayar gibi basit donanımlara takıldıgında beklenen performansı alamazsın buna bir amfi veya güç kaynagı ile katkı saglanabilir aksi takdirde denetim masasınada girsen masanın altınada girsen çözüm yolu yoktur.
-
realtek ses kartlarında ses girişi kulaklık yerine hoparlör seçili oluyor, o zaman ses düşük geliyo
kulaklık seçili olduğuna emin olun
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
realtek ses kartlarında ses girişi kulaklık yerine hoparlör seçili oluyor, o zaman ses düşük geliyo
kulaklık seçili olduğuna emin olun
-----------------------------Evet kulaklığı seçip EQ sonuna kadar ayarlayın muhteşem oluyor.Pc deki ses denetim ayarınada bak orda kısık ayarlanmış olabilir.