Kullandiginiz Android Tv Box Vb. Cihazlar
-
Gunaydin muridler. Simdi benim evde 124 ekran bi tv var bildigin duz tv. Sadce usb destegi ve hdmi destegi var o kadar. Isimi goruyor ama tek kaldigim icin pc sıkıyor bi sureden sonra. Soyle iceride uzanip dizileri filmleri netten izlemek istiyorum.
Netten biraz arastirdim su an icin android tv boxlar en iyisi gibi duruyor sanirim. Evdeki wifi mesafesi uzak olabilir o yuzden lan destegi olan bisi ariuorum wifinin yaninda.
Oyun oynama gibi bir niyetim yok zaten sevmiyorum masaustu haric oyun oynamayi. Sadece nete girsin flash destegi olsun her turlu siteden video oynatsin yeter bana. O yuzden min maliyet ariyorum. Android box olur yada android cubuk dedikleri bi zimbirti var o olur boyle bisi ariyorum.
Her turlu oneri ve tavsiyenize acigim.
-
şunu aldım ben geçen hafta. bugün kargolandı. daha ucuzları da var kanka aliexpresste.
-
Bu cihazlarda video izlemek için özel bir şey mi var?
Ben normalde dizüstüyü hdmi ile tv ye bağlayıp online dizi falan izliyorum. Bir artısı var mı bu kutuların?
Avantajlıysa belki alırım.
-
SkynetX bunu yazdı
Bu cihazlarda video izlemek için özel bir şey mi var?
Ben normalde dizüstüyü hdmi ile tv ye bağlayıp online dizi falan izliyorum. Bir artısı var mı bu kutuların?
Avantajlıysa belki alırım.
Netflix, Digiplay gibi şeyler kullanıyorsan uygulamayı yükleyip, direkt kullanabilirsin. Ayrıca sök tak derdin olmuyor. Onun dışında fazla bir avantajı yok :)
-
FOXXLY bunu yazdı
şunu aldım ben geçen hafta. bugün kargolandı. daha ucuzları da var kanka aliexpresste.
Iyiymis kanka bu. Nmcye gore digiplay calisiyormus bunlarda olursa mis olur.
Peki bu fiyata trde bulamadin mi acaba ? O kadar sabir bende yok ya beklemek icin fiyat iyi sure uzun.
Bide 1gb arti 8gb ram yazmis o ne dalga -_-
Kreyzi tarafından 02/Şub/16 12:21 tarihinde düzenlenmiştir -
sab android hd kullaniyorum biirde seyirturk apk yuklenince tadindan yenmiyor
-
Aynı telefon gibi hocam bunlar. 1 GB ram kasar. Hem Windows hem Android çift işletim sistemli olanları var onlara bak istersen. Android'te bazı uygulamalar dokunmatik ekran için yapıldığından fare ile kullanmak zor oluyor.
-
Kreyzi bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
Iyiymis kanka bu. Nmcye gore digiplay calisiyormus bunlarda olursa mis olur.
Peki bu fiyata trde bulamadin mi acaba ? O kadar sabir bende yok ya beklemek icin fiyat iyi sure uzun.
Bide 1gb arti 8gb ram yazmis o ne dalga -_-
digiplay için aldım ben de kanka zaten, daha öncede kullanıyordum flash disk gibi olanlardan vardı fiş giriş kısmı kırılıd lehim yerinden 2 kere. artık tutmadı lehimi. o yüzden aldım bunu.
kanka tr de 3 katı fiyatlar. 1 gb ram 8 gb de dahili bellek.
1 gb ram kasmıyor. gayet rahat çalıştırıyordu benim önceki cihaz. bundada kasacağını sanmıyorum. en azından benim çalıştıracağım uygulamalar için - 1080p film, lig tv, bi kaç video uygulamsı vs.-
-
Hocam ayni bendede bi tane 124 ekran panasonic tv var. Sadwce hdmi var giris olarak. Aldim bu raspery pi bi tane kablosuz klavye mouse mini set onla yardiriom. İntwrnette yapilmis cok fazla dokuman var. Hem ev agina bagli diger hddlerden film aciom hem internet uzerinden film seyrediom hemde justin tv mi ne boksa o araciligiyla mac falan yayini da izlemisligim var bi kez. Cozunurluk falanda fena dwil. Zaten tv de full hd degil 720p cokta iyi oluyor film izlerken hemde internet falan kasmiyor.
-
mkyb bunu yazdı
Aynı telefon gibi hocam bunlar. 1 GB ram kasar. Hem Windows hem Android çift işletim sistemli olanları var onlara bak istersen. Android'te bazı uygulamalar dokunmatik ekran için yapıldığından fare ile kullanmak zor oluyor.
Baktim hacim cok komplex olanlar var ama bana yaramaz havalar isininca zaten pc basindan kalkmam.
@clugu
Pi icin baktim hocam onlara biraz daha detayli ugrasmali geldi bana.
@föx
Benim ilacim sende o zaman kanka o flash gibi olanlari gordum randuman vermez diyordum ama iyi herhalde. Seni persembe yada cuma aksami rehin alacam eve gecince aklimdakileri sorarim siparisi geceriz. 1 aya kadar gelir herhalde :F