Kullandığınız Ve Önerebileceğiniz Video İndirme Programı ?
-
Sorum gayet açık..
Kullanmakta olduğunuz ya da tavsiye edebileceğiniz, bir çok siteden video yakalayıp iindirebilecek bir program var mı acaba ?
-
desktop:idm
web:download helper -
eagle get te güzeldir ama sorun çıkarabiliyor
-
asiminnesli bunu yazdı
Idman in fake serial hata zamanında yuklemistim. Url ekleden yapılan indirmeler de veya video indirme yaparken indirmeye başlamıyordu. Nette idmana rakip gören yorumlar da var ama nafile.
En iyisi Idman.
-
idm ve down. halper zaten kullandığımız programlardı.. Alternaifler var mı acaba diye açmıştım ama yok sanırım. Genelde tercih edilenler bu ikisi..
Cümleten teşekkürler..
-
Chrome için Tampermonkey var.Youtube için özellikle güzel.
-
acunx bunu yazdı
Chrome için Tampermonkey var.Youtube için özellikle güzel.
Tampermonkey ek olarak videoları mp3 formatında indirmek istersen de udemy kur tabi önce tampermonkey kurman gerekiyor :) (google chrome için)
-
jdownloader vardı bi aralar noldu o
-
asiminnesli bunu yazdı
eagle get
kullanıyorum bırcok yerden cekıyor. idm ıcın dızımag gıbı bır cok sıte engelleme yapmıs sanırım algılamıyor
-
hipokondriyak bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
eagle get
kullanıyorum bırcok yerden cekıyor. idm ıcın dızımag gıbı bır cok sıte engelleme yapmıs sanırım algılamıyor
dizimag da şimdi denedim idm sorunsuz .
-
Serdarr bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
eagle get
dizimag da şimdi denedim idm sorunsuz .
idm bazı sitelerde çalışmaması flash player ile ilgili sanıyorum. Flash player açık veriyor diye bazı siteler html5 formatında yayına geçtiler ve idm bu tür linkleri görmüyor diye tahmin ediyorum.