Kullandığınız Ziyaretçi Sayacı Scriptleri ?
-
Arkadaşlar bu konu google analytics veya yandex metrica ile alakalı dğeildir.
Benim isteğim piwik gibi kendi ziyaretçi sayaç scriptimi kurabileceğim bir script.
Piwik muhteşem bi script hem kullanıcı dostu hemde herşeyi size sunabiliyor ama özellikle yüksek hitli siteleriniz varsa kendi db si 1 günde 20 mb ı bulabiliyor.
Bu sebeple kullandığınız geniş kapsamlı scriptler varsa öğrenmek isterim.
-
çizik.. bunu kendi hostuna tek site için kuruyorsun bunu doğru mudur ? yani bir bakıma panele entegre gibi sadece kapsamlı ziyaretçi görünümü için.. nerden geldi hangi linkten ülke,şehir,dil vs
-
pek alternatifin yok aslinda, fnordmetric diye birsey var event based benim gordugum tek kaliteli analytics uygulamasi.
-
zone bunu yazdı
çizik.. bunu kendi hostuna tek site için kuruyorsun bunu doğru mudur ? yani bir bakıma panele entegre gibi sadece kapsamlı ziyaretçi görünümü için.. nerden geldi hangi linkten ülke,şehir,dil vs
Evet aynen öyle
-
Buremba bunu yazdı
pek alternatifin yok aslinda, fnordmetric diye birsey var event based benim gordugum tek kaliteli analytics uygulamasi.
Muhakkak vardır hocam alman yapımı ubldum ama hoşuma gitmedi. Araştırmaya devam
-
Ben kendi yazdığım kodu kullanıyorum ama çok kapsamlı istiyorsan php myvisites 2.4 kullanabilirsin, Alman yapımı olarak bahsettiğin sanırım http://www.php-web-statistik.de/ sitesinin scripti, onuda kullandım, türkçe olarak dil dosyasını bulmuşmuydum , çevirmişmiydim hatırlamıyorum ama fena değildi.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdıBuremba bunu yazdı
Muhakkak vardır hocam alman yapımı ubldum ama hoşuma gitmedi. Araştırmaya devam
var da piwik ayarinda birsey gormedim ben. eger zaman bulabilirsem java ile bir tane yazmayi bile dusunuyorum acik kaynak o derece. :)