folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Kullandığınız Ziyaretçi Sayacı Scriptleri ?

Kullandığınız Ziyaretçi Sayacı Scriptleri ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar bu konu google analytics veya yandex metrica ile alakalı dğeildir.

Benim isteğim piwik gibi kendi ziyaretçi sayaç scriptimi kurabileceğim bir script.

Piwik muhteşem bi script hem kullanıcı dostu hemde herşeyi size sunabiliyor ama özellikle yüksek hitli siteleriniz varsa kendi db si 1 günde 20 mb ı bulabiliyor.

Bu sebeple kullandığınız geniş kapsamlı scriptler varsa öğrenmek isterim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

çizik.. bunu kendi hostuna tek site için kuruyorsun bunu doğru mudur ? yani bir bakıma panele entegre gibi sadece kapsamlı ziyaretçi görünümü için..  nerden geldi hangi linkten ülke,şehir,dil vs

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

pek alternatifin yok aslinda, fnordmetric diye birsey var event based benim gordugum tek kaliteli analytics uygulamasi.

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zone bunu yazdı

çizik.. bunu kendi hostuna tek site için kuruyorsun bunu doğru mudur ? yani bir bakıma panele entegre gibi sadece kapsamlı ziyaretçi görünümü için..  nerden geldi hangi linkten ülke,şehir,dil vs

Evet aynen öyle

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Buremba bunu yazdı

pek alternatifin yok aslinda, fnordmetric diye birsey var event based benim gordugum tek kaliteli analytics uygulamasi.

Muhakkak vardır hocam alman yapımı ubldum ama hoşuma gitmedi. Araştırmaya devam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheMayk
    TheMayk's avatar
    Erkek

Ben kendi yazdığım kodu kullanıyorum ama çok kapsamlı istiyorsan php myvisites 2.4 kullanabilirsin, Alman yapımı olarak bahsettiğin sanırım http://www.php-web-statistik.de/ sitesinin scripti, onuda kullandım, türkçe olarak dil dosyasını bulmuşmuydum , çevirmişmiydim hatırlamıyorum ama fena değildi.

Sperm Gibi Adamlar Var İnsan Olma İhtimalleri Milyonda Bir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    iLLuMiNaTi bunu yazdı
    Buremba bunu yazdı

Muhakkak vardır hocam alman yapımı ubldum ama hoşuma gitmedi. Araştırmaya devam

var da piwik ayarinda birsey gormedim ben. eger zaman bulabilirsem java ile bir tane yazmayi bile dusunuyorum acik kaynak o derece. :)

. . .. . ... .
Toplam Hit: 782 Toplam Mesaj: 7