Kullanıcı Cihaz Tespiti (Daha Detaylı)
-
Arkadaşlar, ilk versiyonda sadece mobil olup olmadığını belirten bir uygulama yapmıştım.
Şimdi ise kullanıcının web sitesini ziyaret ettiği cihazın detayını gösteren bir uygulama yaptım. Kodları sizlerle paylaşıyorum. İhtiyaca göre geliştirilebilir.
<script type="text/javascript"> // Telif hakkı: www.ontedi.com var arrCihazlar = new Array("Acer", "Alcatel", "Asus", "BlackBerry", "Windows", "General Mobile", "Goldmaster", "HTC", "Huawei", "LG", "Myphone", "NG Mobile", "Nokia", "Palm", "Samsung", "Sony Ericsson", "Trident", "Wentto", "Windows"); var strTarayici_Versiyonu = navigator.appVersion; var blnBulundu = false; for(var i=0;i<arrCihazlar.length;i++) { if (strTarayici_Versiyonu.search(arrCihazlar[i]) > -1) { blnBulundu = true; var strCihaz = arrCihazlar[i]; break; } } if (blnBulundu == true) { document.write('Kullandığınız cihaz: <strong>' + strCihaz + '</strong>'); } else { document.write('Cihazınız tespit edilemedi.'); } </script>http://www.ontedi.com/javascript/ziyaretci-mobil-cihaz-tespiti-ornek-2.html
Hadi kolay gelsin arkadaşlar.
Not: Çok fazlaca cihaz ismi bulamadım. Buldukça ekleme yaparım.
-
iPhone , iPad tespitide eklersen kodu direk copy/paste yapıcam.
-
var arrCihazlar = new Array("Acer", "Alcatel", "Asus", "BlackBerry", "Windows", "General Mobile", "Goldmaster", "HTC", "Huawei", "LG", "Myphone", "NG Mobile", "Nokia", "Palm", "Samsung", "Sony Ericsson", "Trident", "Wentto", "iPhone", "iPad");İlgili yeri bununla değiştirirsen istediğin olacaktır.
Hadi kolay gele.
-
hocam bunun mybb ye enteğre edebilirmiyiz yada wp ye
-
@MyCity hocam, mybb veya wordpress gibi sistem kullanmadım.
Ama zor bir şey değildir bunu uygulamak.
Toplam Hit: 925 Toplam Mesaj: 5