Kullanıcı Hesabı Parolası Nasıl Kırılır?
-
Kullanıcı hesabı şifreli bir bilgisayarın şifresini nasıl pasif hale getirip bilgisayarı kullanabilirz müridler? Bu işin kısa bir yolu var mı?
-
jolly bunu yazdı:
-----------------------------Kullanıcı hesabı şifreli bir bilgisayarın şifresini nasıl pasif hale getirip bilgisayarı kullanabilirz müridler? Bu işin kısa bir yolu var mı?
-----------------------------bilgisayarın işletim sistemi nedirhocam ? Birde pc yi neden kullanmakistiyorsun ki ?Sonuçta gizliyse önemli bişeyler vardır demektir
-
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------jolly bunu yazdı:
-----------------------------Kullanıcı hesabı şifreli bir bilgisayarın şifresini nasıl pasif hale getirip bilgisayarı kullanabilirz müridler? Bu işin kısa bir yolu var mı?
-----------------------------bilgisayarın işletim sistemi nedirhocam ? Birde pc yi neden kullanmakistiyorsun ki ?Sonuçta gizliyse önemli bişeyler vardır demektir
-----------------------------okulda bilgisayara öğrenciler şifre koyuyor o yüzden format atmadan şifreleri pasif hale getimek isteğim bir kodu var mı. win7-xp
-
hiren boot cd ile yada tnctr nin hazırladığı TNC LiveCD Extended tarzı cdler in içindeki toollarla pass ı sıfırlayıp yada değiştirip kullanabilirsin.
-
jolly bunu yazdı:
-----------------------------ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------okulda bilgisayara öğrenciler şifre koyuyor o yüzden format atmadan şifreleri pasif hale getimek isteğim bir kodu var mı. win7-xp
-----------------------------hocam win xpyi güvenli modda başlatım administrator hesabına girip diğer hesapların parolalarını kaldırabilirs. Win 7 konusunu bilmiyorum ama onda da aynı şey işe yarayabilir
-
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------hocam win xpyi güvenli modda başlatım administrator hesabına girip diğer hesapların parolalarını kaldırabilirs. Win 7 konusunu bilmiyorum ama onda da aynı şey işe yarayabilir
-----------------------------Elcomsoft System Recovery işini görüyormuş sanırım win7de http://www.sanalkurs.net/windows-7-yonetici-sifresini-bulma-4955.html
-
Hiren's Boot CD'yi herhangi bir PC'ye indirin sonrasında bir Flash Disk'e bu dosyları bootable şekilde atın.Sonrasında bu flash'ı açılışta boot edip açılan menüden Mini Windows XP'yi başlatın.Sanal XP başlıyacaktır masaüstünde Hiren's Boot CD logolu bi program var çalıştırıp üst menüden Password Tool's bölümünde birsürü farklı uygulama var bu işlem için ama ben size Password Renew 1.1 veya Autologon 3.01'i tavsiye ederim.
Hiren's Boot CD 15.1
http://www.hirensbootcd.org/files/Hirens.BootCD.15.1.zip
Hiren's Boot CD'yi USB'ye aktarma işlemi
http://www.hiren.info/pages/bootcd-on-usb-disk
Tüm işletim sistemlerinde işlem yapılabilir, ayrıca bir bilgisayarcının baş tacı olması gereken bir USB hazırlamış olursunuz. Halledemiyeceğiniz herhangi birşey kalmaz bu USB ile.
-
win 7'de erd commander ile şifreyı deaktif hale getıreblıyorsun yada degıstırebılıyorsun
-