Kullanıcıların Satış İlanı Verebileceği Web Sitesi Yaptırılacak
-
sahibinden.com gibi bir sistem , satılan ürün üzerinden site sahibinin komisyon alabileceği, ssl sertifikalı bir e-ticaret sitesi yaptıracağız. Profesyonel anlamda bu işle uğraşıp ofis adresi verebilecek şahıslar öncelikli tercih nedenidir. Site ile ilgili sıkıntılar olması durumunda belli bir süre (bir ay kadar) aradığımızda ulabileceğimiz, sorunumuzu hemen halledebilecek kişiler daha da öncelikli tercih nedenidir. Fiyatta anlaşabileceğimizi düşünüyorum ilgilenenler daha önce yaptıkları çalışmalardan örneklerle pm atsınlar lütfen.
-
abooo önceden böyle ilanlar hot topik olmasa da baya rağbet görürdü biz geri kaldık herhalde :)
up! per intermediate
-
sanalpazar in yerini doldurmaya mi calisacaksiniz ?
ofisim ve yeterince referansim yok, yoksa talip olurdum
-
ofis olmasa da referans şart hocam sahibinden.com gibi bir siteyi tanımadığım birine yaptırmaya çalışmam için referansı olması lazım sağol yine de ilgilendiğin için. Hiçbirşeyin yerini doldurmaya çalışmıyoruz hollandalı müşterilere hitap eden bir mobilya satış sitesi kurucaz fakat hollandadaki bir çok yere mobilya takımlarını, parçalarını vs. biz verdiğimiz için onlarda müşteri kitlemizden yararlanabilsin istiyoruz keza mobilya hazır bir ürünü satmak gibi değildir birebir aynı malzemeyle yapılmış bir şeyi ben 100e satarım sen aynı malzemeyi kullanarak yaptığın fakat daha çok işçilik gerektiren birşeyi 200e satarsın olayımız bu kısaca..