Kullanışlı İrc Bot Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    ya bu dj_alper yazmış başka konuda telefon numarasını botla irc tekilere şey ettirin diye adım cansu numaram 032423243 tanışmak istersen ara gibisinden yapmam lazım bot warmı kusura bakmayın anlaşılır olmadı biraz

Bittik biz bittik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    /away adım cansu numaram 032423243 tanışmak istersen ara

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    bu böyle herkezemi gider yoksa sadece bana yazanlaramı gider ?

Bittik biz bittik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaTLaXxX
    CHaTLaXxX's avatar
    Erkek

Irc Inviter Diye bir Bot vardı. Ayarladığın Reklama Göre Özeline gelen Kişilere Oto Reklam Atıyor. Bulup Hemen Veriyorum Downloadını

""Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene , hiç kimse yardım etmez""
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    bu senin meşgulliyetini bildiren açıklamadır. sana mesaj yazanlarda senin meşguliyet mesajın çıkar..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    evet arkadaslar banada bi arkadas sordu ama o mynete giren orda calısan bi bot arıyodu.bende yok dedim.hazır konu acılmısken sorayım inş bi isteğimizi biri karsılar :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    streetw1se bunu yazdı:
    -----------------------------
    evet arkadaslar banada bi arkadas sordu ama o mynete giren orda calısan bi bot arıyodu.bende yok dedim.hazır konu acılmısken sorayım inş bi isteğimizi biri karsılar :)
    -----------------------------
    höyt kendi konuna bea sulanma konuma :D

Bittik biz bittik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaTLaXxX
    CHaTLaXxX's avatar
    Erkek

Arkadaşlar verceğim addon Özelinize gelen Kişiye otomatik Cevap yazmanızı Sağlar. Öncelikle Addonu Yazayım Sonra Uygulamasını Anlatayım.

on *:open:?:*:{
      msg $nick 2Selam4  $nick
      msg $nick 2Bugün4 $date 2ve Saat 4 $time(HH:nn.ss)
      msg $nick 2Konuşmadığım Süre 4 $duration($idle)
      msg $nick 2Toplam Açılan Özel Pencerem 4Sayısı %q!
      inc %q!
      msg $nick 2Şu an Özelimdeki4 $+($query(0),.) 2Kişisin Müsait Olduğumda Cevap Verilecektir
      msg $nick 2Lutfen 4Op2, 4Voice2, 4.2IRC Servisler iLe iLgiLi Sorunlariniz için 4/join #help 2Yaziniz. 4Zline, Kline, Akill, Nick 2ve 4Kanal 2$ifre  2Sorunlariniz icin 4/join #Ruled 2Yaziniz..
      inc %q!
    }

Bu Kodu Normal not defterine ozel.txt şeklinde kaydedin. Sonra Değiştirmek İstediğiniz Yerleri Değiştirin. Ve Kapatın. Sonra Mirc Script'inizin Ana Klasörüne Atın. Ve Scripti Açın. Artık yapmanız gereken Tek Şey /load -rs ozel.txt yapın ve Enter.! Anlaşılmayan yerleri bu başlık altında sorabilirsiniz. Umarım Yardımcı olmuşumdur

Dipnot: Deaktif Etmek İçin Script Açılıp /unload -rs ozel.txt   Yapılmalıdır.

Anlatım Tamamen Bana Aittir.

""Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene , hiç kimse yardım etmez""
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ha unutmuşum biri yazmış away açı ver :) yanlız bazı ircler tel numarasına filtreli artık ayırır yada 0-5-4-2 şeklinde yazarsın :) cinsellik kanallarına gir puhaha

cam da 20 kontöre soyunuyorum yaz :) 100 yazarsan arayan olmaz :)) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 12632 Toplam Mesaj: 9