Kullanışlı İrc Bot Lazım
-
ya bu dj_alper yazmış başka konuda telefon numarasını botla irc tekilere şey ettirin diye adım cansu numaram 032423243 tanışmak istersen ara gibisinden yapmam lazım bot warmı kusura bakmayın anlaşılır olmadı biraz
-
/away adım cansu numaram 032423243 tanışmak istersen ara
-
bu böyle herkezemi gider yoksa sadece bana yazanlaramı gider ?
-
Irc Inviter Diye bir Bot vardı. Ayarladığın Reklama Göre Özeline gelen Kişilere Oto Reklam Atıyor. Bulup Hemen Veriyorum Downloadını
-
bu senin meşgulliyetini bildiren açıklamadır. sana mesaj yazanlarda senin meşguliyet mesajın çıkar..
-
evet arkadaslar banada bi arkadas sordu ama o mynete giren orda calısan bi bot arıyodu.bende yok dedim.hazır konu acılmısken sorayım inş bi isteğimizi biri karsılar :)
-
streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------
evet arkadaslar banada bi arkadas sordu ama o mynete giren orda calısan bi bot arıyodu.bende yok dedim.hazır konu acılmısken sorayım inş bi isteğimizi biri karsılar :)
-----------------------------
höyt kendi konuna bea sulanma konuma :D -
Arkadaşlar verceğim addon Özelinize gelen Kişiye otomatik Cevap yazmanızı Sağlar. Öncelikle Addonu Yazayım Sonra Uygulamasını Anlatayım.
on *:open:?:*:{
msg $nick 2Selam4 $nick
msg $nick 2Bugün4 $date 2ve Saat 4 $time(HH:nn.ss)
msg $nick 2Konuşmadığım Süre 4 $duration($idle)
msg $nick 2Toplam Açılan Özel Pencerem 4Sayısı %q!
inc %q!
msg $nick 2Şu an Özelimdeki4 $+($query(0),.) 2Kişisin Müsait Olduğumda Cevap Verilecektir
msg $nick 2Lutfen 4Op2, 4Voice2, 4.2IRC Servisler iLe iLgiLi Sorunlariniz için 4/join #help 2Yaziniz. 4Zline, Kline, Akill, Nick 2ve 4Kanal 2$ifre 2Sorunlariniz icin 4/join #Ruled 2Yaziniz..
inc %q!
}Bu Kodu Normal not defterine ozel.txt şeklinde kaydedin. Sonra Değiştirmek İstediğiniz Yerleri Değiştirin. Ve Kapatın. Sonra Mirc Script'inizin Ana Klasörüne Atın. Ve Scripti Açın. Artık yapmanız gereken Tek Şey /load -rs ozel.txt yapın ve Enter.! Anlaşılmayan yerleri bu başlık altında sorabilirsiniz. Umarım Yardımcı olmuşumdur
Dipnot: Deaktif Etmek İçin Script Açılıp /unload -rs ozel.txt Yapılmalıdır.
Anlatım Tamamen Bana Aittir.
-
ha unutmuşum biri yazmış away açı ver :) yanlız bazı ircler tel numarasına filtreli artık ayırır yada 0-5-4-2 şeklinde yazarsın :) cinsellik kanallarına gir puhaha
cam da 20 kontöre soyunuyorum yaz :) 100 yazarsan arayan olmaz :))