Kullanmadığım Halde İnternet Explorer Da Geçmiş Oluşuyor
-
3 gündür böle ben ie yi hiç kullanmam ama her akşam çerezlere geçmişi felan siliyom 30-300kb arası bir geçmiş oluşuyor hep bunun sebebi ne olabilir
-
gecmislerin boyutunu nerden goruyorsun
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
gecmislerin boyutunu nerden goruyorsun
-----------------------------ccleaner ile analiz ediyorum
-
Başka bir browser kullanıyorsan belkide ie ordaki bazı bilgileri otomatik olarak eşleştiriyordur.
Yada cclenear dan kaynaklanan bir sorundur.Bence kafana takılacak kadar muhim değil :)
-
şeyde olabilir bilgisayarım explorerdan girdiğin kayıtlar ie nin geçmişinde görünbiliyor ondan olabilir
edit: resimdeki gib
i

-
msn yada win media player falan kullanıyor ie yi bildiğim kadarıyla
-
photoshop avast media playe ya da windows un güncellemerli gibi programlar merkezleriyle bağlantı kurarlar 300 kb pek de bişey dğeil 0,3 mb 300 haneli bir metin belgesi boyutunda... Sorun eşgal etmez.
-
cevap yazan her arkadaşa çok teşekkür ederim saolun
-
Firefox'u kurduktan sonra İE'den içe aktar vs. gibisinden bi uyarı veriyor bilir misin bilmem. Tam tersi birşey olabilir belki. Başka tarayıcıda yaptığın işlemlerin bi kısmını İE'e aktarıyordur.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Firefox'u kurduktan sonra İE'den içe aktar vs. gibisinden bi uyarı veriyor bilir misin bilmem. Tam tersi birşey olabilir belki. Başka tarayıcıda yaptığın işlemlerin bi kısmını İE'e aktarıyordur.
-----------------------------yok hocam içe bir şey aktarmıyor okadar kullan a biliyorum saolasın