folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kullanmadığınız Mürekkep Püskürtmeli Yazıcınızı...

Kullanmadığınız Mürekkep Püskürtmeli Yazıcınızı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar sınava hazırlanıyorum bilgisayarımdan dökümanlar çıkartmam gerekiyor .

kırtasiyeden döküman çıkartmam biraz masraflı gelecek onun için elinizde (sadece siyah mürekkebinin çalışması yeterli) kullanmadığınız çalışan sağlam yazıcınız varsa talibim.

ilgilenenlere duyrulur. teşekkürler...

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

O kadar masraf çıkaracak sayıda dökümanı yazıcıyla çıkartmak epey kartuş, toner tüketir. Daha pahalıya gelir ?

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

kaç sayfa çıkaracaksın.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

daha pahalıya geliyor ozalitçi bul sayfası 5 kuruş. param olsa gönderirdim hocam sana. varsa parası olan bir murit belki yollar

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Toplam kaç sayfa?

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Gebzede evde var 2 tane biri hp biri canon kartuşları boş yatıyolardı öyle.

Bütlerden sonra (Nisanın ilk haftası )  gebzeye gidicem eğer ihtiyacın devam ederse yollayabilirim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

izmir'de sayfası 2 kuruşa çıktı alabileceğin bi' yer biliyorum (5-6 ay önce fiyat buydu, belki şimdi biraz artmıştır)..

antalya'da da üniversite yakınlarında düşük fiyatlara çıktı alabileceğin yerler vardır..

RockZs tarafından 04/Mar/14 18:00 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

bitmeyenkartus'tan da alabilrsin mg3500, mp200, mfp200 laser modellerini kullandım, mg3500 220tl,ye 4000. çıktısını veriyor, tabi yanında 35tlye mürekkep de aldım, laserden memmun değilim dolumu yok çünkü renkli, artık ya kendim delicem ya da boşa duracak 1000tl para bayıldık.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

BeyinAdam , THT2005 , Coiner hocam ütopik rakamlarda çıktı almayacağım deneme, notlar şeklinde olacak. sürekli çıktı alacağım

ExpirE mürekkebi bir arkadaştan temin edeceğim 

Sserkan hocam göndertdirme şansın varsa daha makbule geçer, değilse başka hayırseverde çıkmazsa bekleyeceğim 

RockZs hocam ilgin önerin için teşekkürler. ege üni. de okudum 5 yıl orada olsam benimde bildiğim yerler vardı

glaurung hocam ne yaptın sen ya. Vur dedik öldürdün :) yinede sağol önerin için 

Not: yukarıda belirtmemişim kuzenlerde çıkartıyorum şimdilik arada bir ama sürekli gitmek hoş olmuyor 

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

belki ilgilenenler olur diye yukarı

Toplam Hit: 890 Toplam Mesaj: 10