Kullanmadığınız Mürekkep Püskürtmeli Yazıcınızı...
-
merhaba arkadaşlar sınava hazırlanıyorum bilgisayarımdan dökümanlar çıkartmam gerekiyor .
kırtasiyeden döküman çıkartmam biraz masraflı gelecek onun için elinizde (sadece siyah mürekkebinin çalışması yeterli) kullanmadığınız çalışan sağlam yazıcınız varsa talibim.
ilgilenenlere duyrulur. teşekkürler...
-
O kadar masraf çıkaracak sayıda dökümanı yazıcıyla çıkartmak epey kartuş, toner tüketir. Daha pahalıya gelir ?
-
kaç sayfa çıkaracaksın.
-
daha pahalıya geliyor ozalitçi bul sayfası 5 kuruş. param olsa gönderirdim hocam sana. varsa parası olan bir murit belki yollar
-
Toplam kaç sayfa?
-
Gebzede evde var 2 tane biri hp biri canon kartuşları boş yatıyolardı öyle.
Bütlerden sonra (Nisanın ilk haftası ) gebzeye gidicem eğer ihtiyacın devam ederse yollayabilirim.
-
izmir'de sayfası 2 kuruşa çıktı alabileceğin bi' yer biliyorum (5-6 ay önce fiyat buydu, belki şimdi biraz artmıştır)..
antalya'da da üniversite yakınlarında düşük fiyatlara çıktı alabileceğin yerler vardır..
RockZs tarafından 04/Mar/14 18:00 tarihinde düzenlenmiştir -
bitmeyenkartus'tan da alabilrsin mg3500, mp200, mfp200 laser modellerini kullandım, mg3500 220tl,ye 4000. çıktısını veriyor, tabi yanında 35tlye mürekkep de aldım, laserden memmun değilim dolumu yok çünkü renkli, artık ya kendim delicem ya da boşa duracak 1000tl para bayıldık.
-
BeyinAdam , THT2005 , Coiner hocam ütopik rakamlarda çıktı almayacağım deneme, notlar şeklinde olacak. sürekli çıktı alacağım
ExpirE mürekkebi bir arkadaştan temin edeceğim
Sserkan hocam göndertdirme şansın varsa daha makbule geçer, değilse başka hayırseverde çıkmazsa bekleyeceğim
RockZs hocam ilgin önerin için teşekkürler. ege üni. de okudum 5 yıl orada olsam benimde bildiğim yerler vardı
glaurung hocam ne yaptın sen ya. Vur dedik öldürdün :) yinede sağol önerin için
Not: yukarıda belirtmemişim kuzenlerde çıkartıyorum şimdilik arada bir ama sürekli gitmek hoş olmuyor
-
belki ilgilenenler olur diye yukarı