Kullanmakta Olduğum Yazıcının Kartuşu Bozuldu
-
Hp 5610 yazıcı kullanıyorum bunun kartuşlarını iğne ile kendim dolduruyordum ne kadar sağlıklı ne kadar performanslı oldu anladım gitti valla, renkli kartuş şu an bozuk arkadaşlar 22 kartuş kodu, kartuşun bozulduğundan emin olmak için kartuş doluma yapan bi kaç firmaya gittim kartuşun devre yanmış dediler. Siyah kartuşta sorun yok. Şimdi yeni bir kartuş alacak olsam 45 TL diyorlar XL modelini alsam 75 TL diyorlar. 75-80 TL ye yeni bir yazıcı alırım kartuş fiyatı yüksek geliyor bana sizce ne yapmalıyım arkadaşlar. Yeni bir yazıcımı alım yoksa 45 TL olan kartuşu alıp yine kendim doldurmaya devam mı edim yoksa 75 TL olanı alıp bittiği zaman kartuşcuyamı doldurtum ne yapmamı önerirsiniz...
-
renkli baskı kullanıyormusun hocam_? kullanmıyorsan üstüne 75 TL daha koy 150 TL.ye siyah beyaz hp laser yazıcı al daha iyi.. bir toner ile 5000 kağıt yazdırabilirsin..
edit : hp 1020 piyasadan kalkmış sanırım bir arkadaşa almıştık 150 TL.ye şimdi en düşük hp laser yazıcı 235 TL :|
http://www.penta.com.tr/channels/1.asp?id=548
burda fiyatları var ama ordaki fiyatlar bilgi amaçlı.. bayi fiyatları genelde düşük oluyor.
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 14:30'da essan tarafından düzenlendi.
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 14:33'da essan tarafından düzenlendi.
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 14:36'da essan tarafından düzenlendi. -
yazıcının tüm özelliklerini kullanıyorum faks-tarayıcı ve renkli çıktı
-
hp yazıcıya lanet olsun dün çalışa kartuşum bugün hata veriyo saçmalık çıktı bile çıkarmadım 1 haftadır :|