Kullanmakta Olduğunuz Foto Düzenleme Programları
-
Az önce Snapseed diye bir program indirdim, daha önce de retrica vardı. Bunlardan başka kullandığınız programlar, faydaları ile birlikte nelerdir?
-
Photoshop ötesi yok zaten, yararı ne dersen keyfine ve hayal gücüne göre herşey var
-
bende sadece gimp var. Photoshop felan kullanacak işim olmuyor zaten. Gimp'i de aslında çok profesyonel kullanıyorlar ama ben pek bilmiyorum.
-
DrKill bunu yazdı
bende sadece gimp var. Photoshop felan kullanacak işim olmuyor zaten. Gimp'i de aslında çok profesyonel kullanıyorlar ama ben pek bilmiyorum.
Bi giriyim bakayim dedim uygulamaya, yoruma gel amk :/

-
DrKill bunu yazdı
Hocam ben akıllı telefonlar için foto düzenlemekten bahsediyorum.
-
NaZi_ bunu yazdıDrKill bunu yazdı
Hocam ben akıllı telefonlar için foto düzenlemekten bahsediyorum.
Çok pardon yahu. Akıllı telefonum Windows Phone olunca, uygulama nedir çok fazla bilmiyorum o yüzden idrak edemedim :D Kusuruma bakma :D
@notolerance hocam ben windows gimp ten bahsettim. Yanlış anlamışım :D Ama dediğin programa android play den baktım sanki window sürümünün android e portlanmış hali gibi. Yalnız dokunmatikte kullanması çok zormuş öyle yazıyor.
DrKill tarafından 13/Eki/15 07:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Facetune hocam en iyisi budur. Google playde 10 lira , baya kolay bir kullanımı var bir bak derim.
-
Facetune + Adobe Photoshop Express. Bu ikisi yeter sana.