Kum Saati Gitmiyor
-
arkadaşlar bilgisayarıma rapidown adlı programı yükledim bu program ile rapidshare den download yapıcaktım işe yaramayınca crack yapayım dedim crack yapınca bi serial sitesinden crack buldum virüslümüydü neydi bilgisayar kasıldı kaldı ne kum saati gidiyo ne rapidshare bağlanıyo şaştım kaldım programda kalkmıyo elle sileyim diyorum program kullanılıyo diyor unlockerle deniyorum oda silmiyo anlamadım gitti yardımınızı bekliyorum şimdiden saolun
-
hacı unlockerin kaldıramayacağı bişey yok. dosyayı sil dediğinde hatadan sonra unlockerin sistemi otomatik açılır sana sorar
orda solda altta eylem yok , sil , bidaki açılışta sil seçenekleri vardır.. sili seçip çık dediğinde silerse siler silmezse pc birdaki açılışta silecek der ve birdaki açılışta o programın yerinde yeller esiyo görürsün.. ha eğer virüs windows klasörlerine bulaşmış ve sende bunu toptan silmek istiyorsan siler klasörü fakat senin pc eksik olacağından bu seferde açılmaz..
-
hocam ben dosyayı sil dediğimde "programı başkası yada program kullanıyor" diyor sonra unlocker geliyor ve onda da "kilitliyecek işlem bulunamadı" diyor bidahaki sefere işleminiz yapılsın mı diyor evet diyorum ama yine silmiyo işin tersi bu rapidown.exe görev yöneticisinde çalışıyor görünüyo ve zaman geçtikce çoğalıyo ve makina kasılıyo kalıyo formatmı atcaz yine ne. kesin çözüm :)
-
ozaman unlocker geldiğinde ekrana ordan yeniden adlandır de ve yeniden adlandır tekrar silmeyi dene . pcyi aç kapat tekrar bak silcekmi diye.. yap bişeyler yani ;)
-
lanet şeyi HijackThis programı ile denedim sildi ama programfiles dan baktım olduğu gibi duruyo unlockerden isim değiştiriyorum onuda yapamıyo bi güvenli modu denicem hocam bakalım olcakmı
-
sorun ortadan kalkmıştır HijackThis programı işe yaradı herhalde teşekürler