Kum Torbası Ve Boks Eldiveni
-
Tavana asmalık can sıkıldıkça arada bir iki yumruk atacağım bir şey arıyorum.
Var mı hiç tavsiyeniz. Birde içini biz dolduruyoruz sanırım.
zeybekustasi tarafından 19/Haz/25 00:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Şundan sipariş verdim:
-
Adamlar sıfır yapıyormuş cepten de konuştum. Hazır stok olsa gidip alacaktım da. Boks eldevini için dekatlona gidicem
-
zeybekustasi bunu yazdı
Adamlar sıfır yapıyormuş cepten de konuştum. Hazır stok olsa gidip alacaktım da. Boks eldevini için dekatlona gidicem
Eğer cidden uğraşma niyetin varsa en ucuzlarından alma. Decathlondaki en ucuz eldivenler çok dandik. Ayrıca eldiveni çok büyük alma. Para var diyorsan Everlast,Adidas,Venum iyidir.
Senin cüsseye göre aşağı yukarı 12-14 oz iyidir. Ele saracağın bandajın 1-2 cm kalınlığını da hesap et eldiveni denerken.
-
u235 bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Eğer cidden uğraşma niyetin varsa en ucuzlarından alma. Decathlondaki en ucuz eldivenler çok dandik. Ayrıca eldiveni çok büyük alma. Para var diyorsan Everlast,Adidas,Venum iyidir.
Senin cüsseye göre aşağı yukarı 12-14 oz iyidir. Ele saracağın bandajın 1-2 cm kalınlığını da hesap et eldiveni denerken.
Önereceğin direkt şunu al diyeceğin bir marka var mı onu alayım. Dekatlonda elime uygun boyutu seçeceğim internetten alacaktım.
-
zeybekustasi bunu yazdıu235 bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Önereceğin direkt şunu al diyeceğin bir marka var mı onu alayım. Dekatlonda elime uygun boyutu seçeceğim internetten alacaktım.
Sen yine kaç oz giydiğine bak ona göre sipariş ver ama gelen markanın ebatı senin denediğinle aynı olsa da farklı olabilir kalıp olarak. O zaman geri yollarsın.
Marka olarak Hayabusa, Everlast, Adidas derim en çok tavsiye ettiğimden en fiyat-performansa göre.
Aldığın yer bilinen bir yer olsun bu ürünlerde sahte de oluyor piyasada.
-
Bizim hakan'a söyledim gelip yorum yapar akşama :) Dupe kendisi profesyonel olarak eğitim veren bir boksör.
-
Hocam öncelikle merhaba. Boks temelin ve geçmişin var mı bilmiyorum, varsa ne kadar o da önemli. Yoksa en azından bir kaç ders temelini öğren sonra kendi kendine evde uğraş derim, yanlış sert bir vuruşta bileğini kırabilirsin :)
Torba olarak 170cm torba olsun, 150cm torbalar kısa kalır ve her vurduğunda torbanın peşine koşarsın. 170'i de sallarsın ama zamanla torba dövmeyi öğrenince sallamadan dövebilirsin, biraz ağır olursa o da işini görür. Kendinin doldurmana gerek yok ayrıca ona göre alırsın.
Eldivene gelirsek Adidas markaların iyi eldiveni var ama şahsi fikrim Sting marka eldiven. Bayağı kaliteli ve Türkiye şampiyonaları ve Avrupa şampiyonalarında Sting marka kullanılıyor. Biraz tuzludur, bütçen yetmiyorsa da bütçene göre uygun bir marka bakarız.
Eldivenin bedenine gelirsek 70 kiloya kadar 10oz eldiven müsabık sikletler giyer ve 70 kilo üstü müsabıklar 12oz giyer. Kilona göre bunu değerlendirirsin. Ha zira antrenman olsun güçlensin diyorsan 16 ve 18oz bedenler de var, biz bunları alıp antrenman yapardık, maç vakti yanlaşınca sikletimize uygun eldivenleri giyerdik :)
Eldivenin linkini bırakayım buraya bak istersen. Aiba onaylı olması güzel.
https://www.izmitdosports.com/urun/sting-boks-eldiveni-aiba-onayli -
zeybekustasi bunu yazdı
Şundan sipariş verdim:
Bu torbaya vurdukça peşinden depar atarsın diyeyim
Bu arada Antalya'da yaşıyorum, Boks için özel ders almak isteyenlere yardımcı olurum.
Tahribattan gelen arkadaşlara bir derslik ücretsiz temel ders verebilirim sorun yok :)https://www.instagram.com/hakanaydogaan/
Dupe tarafından 20/Haz/25 02:25 tarihinde düzenlenmiştir