Kumaş Kemer Kullanan Var Mı
-
arkadaşlar iyi hatırlıyorum liseye başlarken bilenler veya duyanlar vardır sakarya/adapazarı katlı pazarda okul alışverişi yapıyoruz kemeri alırken adam değişik bi model kemer gösterdi, öyle normal kemerlerdeki gibi delikleri tutturma ve sokma derdimiz yoktu (: çok beğenerek almıştım, bence çoğunluğumuz gibi 88 doğumluyum (: işte liseye başlarken sene tam hatırlamyorum ama büyük ihtimalle 2003, 2004, 2005 yıllarından birinde aldığım kumaş kemermiş, resim eklemeyi beceremedim link atayım;
https://drive.google.com/file/d/1vhyCC-7Yzr7lWeaTxzaTCkUbEw8FpNgS/view?usp=sharing
hala kullanıyorum (: bence; kazam anı da benimle beraberdi tabi, o zaman ölmedim ama normal ölene kadar benimle beraber olur (((: beni gömebilir :D
var mı böyle kumaş kemer kullanan? varsa kaç senedir kullanıyonuz?
-
4 adet en az 7 sene dönüşümlü
-
paramyok bunu yazdı
4 adet en az 7 sene dönüşümlü
benim 1 tane ortalama 23, 24, 25 sene olmuş (:
2.yi alıp aldatsam mı bilemedim :D
-
Bunun siyahindan bende var. 1999 da rahmetli amcam bana almisti. Hala kullaniyorum. Heralde o yillar belimi 2 kez dolaniyordu ki hala kullaniyorum.
-
undefined-01 bunu yazdı
Bunun siyahindan bende var. 1999 da rahmetli amcam bana almisti. Hala kullaniyorum. Heralde o yillar belimi 2 kez dolaniyordu ki hala kullaniyorum.
benden daha eskiler varmış (:
bu kemeri kullanmayanlar tadını anlayamaz (:
oldu olacak "kemerdaşlar" diye grup mu kursak :D
-
5 farklı rengini kullanıyorum giydiğim kıyafete göre. ölçüsünü istediğin gibi ayarlayabiliyorsun ve güzel görünüyor. takım elbise vs. giyinmen gereken bir ortam değilse normal kemere gerek bile yok bence :D
husnuweb tarafından 05/Tem/26 13:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Kemer alacağına tecavüz kilidi taktir. Kizlar sana yanasmasin baskan
-
Capter81 bunu yazdı
Kemer alacağına tecavüz kilidi taktir. Kizlar sana yanasmasin baskan
tamam diyorum ve bura tahribat.com under. amcamız hazır kıta bekler :D susuyorum |: hem zaten 38 yaşında babam sağolsun hala bekar biri olaraktan kızlar......... neyse kesin beni anladınız :D
-
Yaklaşık 15 senedir kullanıyorum şahsen ama bu senin fotodaki çok kalın aq bu ne böyle gemici halatı gibi. Aşağıdaki kemer candır. Takım elbise hariç her şey ile giyilir. Birkaç farklı rengini al, mezara kadar kullanırsın aq.

-
Amelelik yaparken değişmez kemerim. Kaç yıllık bilmiyorum. 20+ kesin
Çelikten olsa buladar dayanmaz.