Kundaklayan İtler Nereye Gider Sizce _?
-
hergün mukaddes istanbulda kundaklamalar oluyor yaşadığınız şehirde sabah haberleri izlerken ulan yine mi diyorum.
pkk itleri k.ırakta ağır zayiat verdi başarılı operasyonlarımızla. insan kaynakları azaldı şerefsizlerin. 2007 yılı boyunca 800 pkklı etkisiz hale getirilmiş.
büyükşehirlerde hergün kundaklama yapılıyor çok üzülüyorum amaçları; hükümetin(istikrarsız olsada) istikrarını bozmak istemeleri ve halkımızın bu kundaklamaya devlet babanın hiç bişey yapamadığını göstermek. fakat kalleşçe yaptıkları yanların kar kalmayacak...
ee kundaklama yapanları polis yakalayıp hapse gönderiyor eee hapisten sonra bu itlere iş veren olmaz. napcak bunlar. doğru dağın yolunu tutacaklar bence.
geçen öğle yemeğinde 40 yaşlarında bir amcayla konuşuyorduk amca yemekte küfür etme dedim ağzını bozmuştu. dal daşşak ben sustum tabi.
bir sözü şöyleydi. o picler benim arabamı yakacak bende onlara s**kimi sokmayacağım yok öyle adamın g*tünü ...
neden polislerimiz gaziosmanpaşada yapan itlerin bacağına kurşun sıkmıyor. yada öldürmüyor ? pkk lı olduğunu bildiği halde ?
yazık be bu canım istanbulda böyle pisliklerin yaşanması yani evlerini tespit dahi edilemiyor mu ?
en basiti vatandaşın ruhsatlı silahı varsa sıkacak bacaklarına abicim.
-
Sıkacak sonrada gidip 5 yıl yatacak:)
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------
Sıkacak sonrada gidip 5 yıl yatacak:)
-----------------------------
aynısını diyicektim :)
neden sıksın adam?bu ülkede terörite kurşun atanlar sokulmadı mı içeri?
plastik mermi bile kullanamıyor polis toplumsal olaylarda ne mermi sıkması :)
hükümete iletinde,abdye gidiceklerine terörle mücadele konusundaki yetkilerini arttırsınlar polisin,polislerinin arkasnda dursunlar -
gaziosmanpasa mahallesi mi?? :) yaws sen onlarin cogunu serseri it kopuk gibi takılan mi birsey mi saniyon. onlarin cogu ünv ögrencisi itler. coguda ögretmenlik bölümü okuyan serefsizler. bunlarin inleri öyle sadece mahalle filan degil. bunlar ünv cafeleri yada ünv ye yakın cafelerde dururlar. tam olarak pkk li demesen bile takıldıklari cafeleri söyle bir göz gezdirin anlarsiniz tiplerinden duvardaki sözlerden esyalardan konusmalarindan. türkü cafe öykü cafe gibi isimlerini hatirlayamadigim sekilde cafe isimleri var. bu itleride cogu zaman ünv yönetimi ve hocalari korur. bengördügüm kadarini konusorum. en basta kocaeli ünv de o kadar cok varki bunlardan resmen üsleri olmus orasi. onuda gectim bu adamlari cok sever ünv yönetimi. nedendir bilmem.
-
ARAP'LA FARSİ'DEN KIRMA
BABASINI SAKIN SORMA
KONUSMASI SANKİ KUSMA
BIR PİSLİKSİN ŞEREFSİZ PKK/DTP
SALYA, SÜMÜK, KILDAN CiSMİ
AŞAĞILIK PKK/DTP'DİR İSMİ
YA MİDE YA UÇKURDUR NEFSİ
BIR SÜLÜKSÜN ŞEREFSİZ PKK/DTP
ATAN YOKKİ SOYUN OLSUN
KAH ÜMMETÇİ KAH DA SOLSUN
ECNEBİYE YEDEK KOLSUN
BIR BELASIN SEREFSIZ PKK/DTP
HEM KALLEŞSİN HEMDE KORKAK
YER Mİ ERMEYDANINDA DURMAK
SANA KARDES DİYEN SALAK
SENDEN ALÇAK SEREFSIZ PKK/DTP
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------ARAP'LA FARSİ'DEN KIRMA
BABASINI SAKIN SORMA
KONUSMASI SANKİ KUSMA
BIR PİSLİKSİN ŞEREFSİZ PKK/DTP
SALYA, SÜMÜK, KILDAN CiSMİ
AŞAĞILIK PKK/DTP'DİR İSMİ
YA MİDE YA UÇKURDUR NEFSİ
BIR SÜLÜKSÜN ŞEREFSİZ PKK/DTP
ATAN YOKKİ SOYUN OLSUN
KAH ÜMMETÇİ KAH DA SOLSUN
ECNEBİYE YEDEK KOLSUN
BIR BELASIN SEREFSIZ PKK/DTP
HEM KALLEŞSİN HEMDE KORKAK
YER Mİ ERMEYDANINDA DURMAK
SANA KARDES DİYEN SALAK
SENDEN ALÇAK SEREFSIZ PKK/DTP
-----------------------------bu sözdn görmü$tüm PKK/DTP yazan yerlerde Kürt yazıordu ve daha uyumluydu :|
ARAP'LA FARSİ'DEN KIRMA diosun kürtler araplarla farslılardn mı kırma:S