folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Kuran,İncil Ve Tevrat"In Mp3"Leri?

Kuran,İncil Ve Tevrat"In Mp3"Leri?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    Netde baktım ettim ama bulamadım.kuranı kerim'i buldum bi tek partlar halinde.acaba bu kitapların tek link halinde türkçe mp3lerini bulabilir miyiz?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

nasıl yani hocam anlamadım ?

Kuran-ı Kerim in ayet ve surelerini görsel olarak eklerim vardı bi ara sen sureleri mp3 e converter ile dönüştürürsün olur biter.

edit: www.kuran.gen.tr  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    hocam, yusuf ziya ozkanın seslendirmesiyle Kur'an-ı Kerim var elimde, ancak parca pincik. daha bugun aldım birinden. onları sure sure duzenleyip sonra upload edecektim ztn, bir hafta kadar bekleyebilirsen upload ederim inş. direkt arapcasından okunusunu istiyorsan  Kabe imamlarının okudugu bi suru hatim var nette rahat bulursun, iyi bak :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Hocam arkaş 3 kutsal kitabında mp3ünü istiyor..iyiyi arama yolunda herhalde..(bizim felsefecinin lafı:p)

@Triumph

bende yok ama büyük şehirlerdeysen bi çarşya çık mutlaka incil dağıtan birilerine rastlarsın..onlardan istemen yeterli olacaktır seni kitaba boğarlar.mp3leride wardır mutlaka..tevrati bilemem ama onu Türkiyede bulamassın yani Türkçesini bulman zor gibi.adamlar başkalarını dinlerine kabul etmiyorlar zaten kolay kolay..Bulupda dinlemeye başlarsan aklın doğrultusunda doğru olanı bulacağına eminim..Aklın yolu bir..;) eyw.. 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    mayrip hojam elinde varsa bi özelden konuşak senle.

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

http://www.yenidownload.com/download2/15305-dkk-p1.zip

Senin istediğin değil ama bu programla 4 kutsal kitap içinde arama yapabilir ayet ayet inceleyebilir.Karşılaştırma yapabilirin.Tavsiye ederim.

Buda üretici açıklaması

Dört Kutsal Kitap programı teolojik çalışma yapmak isteyen kullanıcılar için hazırlanmıştır ve ücretsizdir!

Program Özellikleri
    - Kuran (8 ayrı meal), İncil, Zebur, Tevrat, Kütüb-ü Sitte, Sahih-i Buhari kitapları
    - Kitapları ayrı ayrı okuyabilme ve sayfa içinde anlık arama yapabilme
    - Kitaplar arasında seçime bağlı gelişmiş arama yapabilme
    - Sayfaları ve arama sonuçlarını yazdırabilme / kaydededilme

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    real agabey program müthiş birşeye benziyor ama verdiğin link açılmıyor
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek
    Flashget tarzı bi programla indirirsen sorunsuz çalışıyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hocam arkadaşın dediği gibi iyiyi arıyorsan hristiyanlıkla musevilikle falan uğraşma, bi İslam ı bi de Kut inancını araştır, bu ikisinden iyisini bulamazsın emin ol ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    çok güzel bir ihtiyaç bulursan banada ver hacı banada lazım olacak bunlar :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 1602 Toplam Mesaj: 10