Kuran,İncil Ve Tevrat"In Mp3"Leri?
-
Netde baktım ettim ama bulamadım.kuranı kerim'i buldum bi tek partlar halinde.acaba bu kitapların tek link halinde türkçe mp3lerini bulabilir miyiz?
-
nasıl yani hocam anlamadım ?
Kuran-ı Kerim in ayet ve surelerini görsel olarak eklerim vardı bi ara sen sureleri mp3 e converter ile dönüştürürsün olur biter.
edit: www.kuran.gen.tr
-
hocam, yusuf ziya ozkanın seslendirmesiyle Kur'an-ı Kerim var elimde, ancak parca pincik. daha bugun aldım birinden. onları sure sure duzenleyip sonra upload edecektim ztn, bir hafta kadar bekleyebilirsen upload ederim inş. direkt arapcasından okunusunu istiyorsan Kabe imamlarının okudugu bi suru hatim var nette rahat bulursun, iyi bak :)
-
Hocam arkaş 3 kutsal kitabında mp3ünü istiyor..iyiyi arama yolunda herhalde..(bizim felsefecinin lafı:p)
@Triumph
bende yok ama büyük şehirlerdeysen bi çarşya çık mutlaka incil dağıtan birilerine rastlarsın..onlardan istemen yeterli olacaktır seni kitaba boğarlar.mp3leride wardır mutlaka..tevrati bilemem ama onu Türkiyede bulamassın yani Türkçesini bulman zor gibi.adamlar başkalarını dinlerine kabul etmiyorlar zaten kolay kolay..Bulupda dinlemeye başlarsan aklın doğrultusunda doğru olanı bulacağına eminim..Aklın yolu bir..;) eyw..
-
mayrip hojam elinde varsa bi özelden konuşak senle.
-
http://www.yenidownload.com/download2/15305-dkk-p1.zip
Senin istediğin değil ama bu programla 4 kutsal kitap içinde arama yapabilir ayet ayet inceleyebilir.Karşılaştırma yapabilirin.Tavsiye ederim.
Buda üretici açıklaması
Dört Kutsal Kitap programı teolojik çalışma yapmak isteyen kullanıcılar için hazırlanmıştır ve ücretsizdir!
Program Özellikleri
- Kuran (8 ayrı meal), İncil, Zebur, Tevrat, Kütüb-ü Sitte, Sahih-i Buhari kitapları
- Kitapları ayrı ayrı okuyabilme ve sayfa içinde anlık arama yapabilme
- Kitaplar arasında seçime bağlı gelişmiş arama yapabilme
- Sayfaları ve arama sonuçlarını yazdırabilme / kaydededilme -
real agabey program müthiş birşeye benziyor ama verdiğin link açılmıyor
-
Flashget tarzı bi programla indirirsen sorunsuz çalışıyor.
-
hocam arkadaşın dediği gibi iyiyi arıyorsan hristiyanlıkla musevilikle falan uğraşma, bi İslam ı bi de Kut inancını araştır, bu ikisinden iyisini bulamazsın emin ol ;)
-
çok güzel bir ihtiyaç bulursan banada ver hacı banada lazım olacak bunlar :)