folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Kurban Bayramında İstabul'dan Trabzon Yönüne Gideceğim (2 Kişilik Yer Var)

Kurban Bayramında İstabul'dan Trabzon Yönüne Gideceğim (2 Kişilik Yer Var)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Merhaba,

25 Ağustos gecesi veya 26 Ağustos sabahı yola çıkacağım. İş çıkışı yorgunluk durumuna göre. Bir arkadaşım daha olacak. Eğer bu yönde otobüse göre daha rahat / ucuz yolculuk yapmak isteyen olursa birlikte gidebiliriz. Tabi tbt den referans gösterebilmesini bekliyorum haliyle ortalık karışık kimse kimseye güvenemiyor. Bla Bla car filan kesinlikle düşünmüyoruum. Aynı şekilde diğer hafta pazartesi akşamı dönüş yolculuğu olacak. Eğer uyarsa dönüşte olabilir.

Teşekkürler.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Besyo61.
    serdar61
    serdar61's avatar
    Erkek

akçaabat'ta köfte yemeden geri dönmeyin. şimdiden iyi yolculuklar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    serdar61 bunu yazdı

akçaabat'ta köfte yemeden geri dönmeyin. şimdiden iyi yolculuklar.

Akçaabatta köfte yiyin şana da özdemir kasabında et yiyin olmadı ziganaya çıkın et yiyi, meydanda çardak var orada peynirli - kıymalı yiyin, Boztepeye çıkın çay için trabzona karşı, dönüşte Akçaabatta saray da haşlama yiyin  aaa en önemlisi trabzon meydanda mutlaka beton helvaya gidip dondurma yiyin. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

üstadım küfürlü muhabbet etmiyorsanız, zeki çevik ahlaklı insanlarsanız eşimle birlikte samsun çarşamba'ya kadar eşlik edebilirim (:

ön koltuğu arkadaşına tahsis edersen, arka koltukta keyifli gideriz biz.

ama dersen ki "biz kanı deli adamlarız karı-kız, drift-makas, hoplar-zıplar kaçarız.." daha genç atraksiyoner arkadaşlara savayım sıramı =)

referans olarak profilim yeter heralde, fazlasını istersen tbt'de ticaret yaptığım adamları sıralarım (:

tamamsak, bana pm üzerinden makul güzel temsili bir fiyat verirsen sevinirim, ticaret erbabı adamım ama böyle bir hususta pazarlığa girmek yakışık almaz (: diğer yandan piyasa durgun, işler kesat..

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

üstadım küfürlü muhabbet etmiyorsanız, zeki çevik ahlaklı insanlarsanız eşimle birlikte samsun çarşamba'ya kadar eşlik edebilirim (:

ama dersen ki "biz kanı deli adamlarız karı-kız, drift-makas, hoplar-zıplar kaçarız.." daha genç atraksiyoner arkadaşlara savayım sıramı =)

referans olarak profilim yeter heralde, fazlasını istersen tbt'de ticaret yaptığım adamları sıralarım (:

tamamsak, bana pm üzerinden makul güzel temsili bir fiyat verirsen sevinirim, ticaret erbabı adamım ama böyle bir hususta pazarlığa girmek yakışık almaz (: diğer yandan piyasa durgun, işler kesat..

Ben bilgisayar mühendisiyim arkadaş makine mühendisi işinde gücünde insanlarız. Demek istediğini anladım o barzo adamlarla hiç alakamız yok. Zaten ailemizi ziyarete gidiyoruz tehlikeli hareketlerle kimseye şok yaşatmak istemeyiz. Numaramı özel mesaj ile paylaştım.

Teşekkürler.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Normalde kaç tl sizde kaç tl  . (Merak tan soruyorum )

Minimalist Değilim Tembelim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    muaythaist bunu yazdı

Ben bilgisayar mühendisiyim arkadaş makine mühendisi işinde gücünde insanlarız. Demek istediğini anladım o barzo adamlarla hiç alakamız yok. Zaten ailemizi ziyarete gidiyoruz tehlikeli hareketlerle kimseye şok yaşatmak istemeyiz. Numaramı özel mesaj ile paylaştım.

Teşekkürler.

Hocamla anlaştık ilginize teşekkürler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Merhaba,

25 Ağustos gecesi veya 26 Ağustos sabahı yola çıkacağım. İş çıkışı yorgunluk durumuna göre. Bir arkadaşım daha olacak. Eğer bu yönde otobüse göre daha rahat / ucuz yolculuk yapmak isteyen olursa birlikte gidebiliriz. Tabi tbt den referans gösterebilmesini bekliyorum haliyle ortalık karışık kimse kimseye güvenemiyor. Bla Bla car filan kesinlikle düşünmüyoruum. Aynı şekilde diğer hafta pazartesi akşamı dönüş yolculuğu olacak. Eğer uyarsa dönüşte olabilir.

Teşekkürler.

Arkadaşa kefilim sıkıntı olmaz. 

Dur be kadınnnn....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

TahriCar (Yolda tek gitmek istemiyor musunuz? O zaman ne duruyorsunuz? TahriCar kullan keyifli yolculuk et) :D

Wingardium Leviosa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Bir mühendise daha Yer kaldıysa kastamonu tarafından geçicekseniz beni de alıverin:) 

Toplam Hit: 1355 Toplam Mesaj: 10
bla bla car