Kurtlar Vadisi: Gladio DVD İzle
-
Kurtlar Vadisi: Gladio Filmini İzle

Tür:Macera, Aksiyon, Casusluk
Gösterim Tarihi : 20 Kasım 2009
Yönetmen : Sadullah Şentürk
Senaryo : Raci Şaşmaz , Bahadır Özdener , Cüneyt Aysan
Yapım : 2009, TürkiyeKurtlar Vadisi: Gladio DVD İzle
Kurtlar Vadisi Gladio…
Bir derin devlet ajanının, yıllar boyu hizmet ettiği Gladio ile hesaplaşma hikayesi…İskender Büyük, derin devlet adına sayısız eylemde bulunmuş emekli bir istihbaratçıdır.
Karanlık geçmişi nedeniyle sanık sandalyesine oturtulduğunda, yanında, baronun gönderdiği genç ve tecrübesiz avukat Ayşe’den başka kimse yoktur.
Yargılanmasına göz yumanlarla hesaplaşmaya karar veren İskender Büyük, tüm bildiklerini bir bir anlatmaya başlar. İskender’in karanlık geçmişinin sayfaları arasında, ülkeyi yerinden sallayacak gerçekler gizlidir. Bu şok gerçeklerin işaret ettiği tek adres ise Gladio’dur.
İfadeleri ülkede her gün yeni bir gündem yaratırken, içindeki intikam duygusu da giderek büyümektedir. Elinde kalan son kartı oynamaktan başka şansı yoktur: Anlattıklarıyla, Gladio’nun ikinci adamı Fuat Aras’ı saklandığı yerden çıkarmak!
Ancak bu yolun sonunda İskender Büyük’ü hiç tahmin etmediği başka bir sürpriz beklemektedir. Yine bir oyunun parçası olmuştur… Üstelik bu kez oturtulduğu yer, konuşma şansının olduğu bir sanık sandalyesi dahi değildir…
http://www.filmoynat.net/kurtlar-vadisi-gladio-dvd-izle.html
(Dileyen arkadaşlara hotfileya filmi upload edebilirim)
-
uploadı yapıldı biraz geç kaldın gibi:D
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------
uploadı yapıldı biraz geç kaldın gibi:D
-----------------------------bi adım geriden gidiyoruz desene :)
-
dün gece izledim berbattı ya
dizinin herhangi bi bölümü bile çok daha iyiydi (diziyi pek izlemem buna rağmen bunu söyleyebiliyorum)
fragman da filmden 10 kat daha iyiydi
keşke hiç izlemeseydim de fragmandaki gibi aklımda kalsaydı
-
Prometheus bunu yazdı:
dizinin herhangi bi bölümü bile çok daha iyiydi (diziyi pek izlemem buna rağmen bunu söyleyebiliyorum)
-----------------------------Aksiyon beklediysen yanılmışsın, aksiyondan ziyade bir şeyleri anlatma çabasında bir film ve bu konuda da oldukça başarılı.
-
Sscheme bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Aksiyon beklediysen yanılmışsın, aksiyondan ziyade bir şeyleri anlatma çabasında bir film ve bu konuda da oldukça başarılı.
----------------------------- -
kv ekibinin elinde patlayan tek çalışma bu..polat,memati,abdül olmadan kurtlar olmaz bunu anladılar,bekledikleri piyasanın 10da birini yapamadılar kim nederse desin..
-
DeaD_BY bunu yazdı:
kv ekibinin elinde patlayan tek çalışma bu..polat,memati,abdül olmadan kurtlar olmaz bunu anladılar,bekledikleri piyasanın 10da birini yapamadılar kim nederse desin..
-----------------------------Oyle ama konusu 10 numara. Milletin dilinde bir Gladio ama kimse anlamini bilmiyor. Ogrenmis oldular iste
Birde yakin tarihi Sasmaz biladerler iyi veriyorlar.
Sadece Sikender beyin genclik rolunde sadece sacini siyaha boyatmalari yetmemis :D
-
Dün izledim beni çok büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Konu havada kalmış, İskender kaldıramamış filmi bence. Kurtlar Vadisi hayranıyım, Film 10 numara diyenler kendilerini kandırmasın. Yemin ediyorum fragmanı 2. defa izlemiş gibi oldum. İzlememiş olanlar için söylüyorum film fragmandan ibaret, başka bir şey yok, gerçekten çok üzüldüm..
-
Sscheme bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------yok tabi aksiyon da bekledim de ondan değil
konuyu iyi işleyememişler
anlattıkları ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama bu ellerindeki konuyu bilgileri bana verseler daha iyi iş çıkarırdım gibi geliyor