Kurtlar Vadisi Irak Filminin Orjinal Senaryosu!!!!!
-
Sinemada seyrettiğinizden az farklı zaten orjinali gibi olsaydı sanırım kıyamet kopardı....
http://rapidshare.de/files/13206443/kurtlar_vadisi__rak__orinal_senaryosu.doc.html
-
arkadaşım bu konu açılmıştı sanırım film çıkmadan bir ay evel senaryo orjinal çıktı ama şimdi sen bunu yazdım ama filmi dururken kim bunu indirip okurki şimdi
-
Haklısın belki ancak bunu vermemdeki amaç filmin orjinal senoryosu ile film ayrı eğer orjinal senoryo uygulansaymış ortalık baya baya karışırmış ben filmi seyrettikten sonra okudum.Bazı diyalogları tekrar hatırlamak için bu arada senoryo ve filmin baya baya farklı olduğunu gördüm dediğim gibi eğer orjinal senoryo uygulansaymış ortalık bayağı karışırmış.Sadece bu..Saygılar...:))
-
Ben biraz okudum, ama bu Senaryonun neresi degisik be kardesim?
CrashBoy
-
Başı üç aşağı beş yukarı doğru biraz okumak yetmez sanırım çünki 229 sayfa. Ortası ve filmin senoryadaki orjinal sonu farklı ....
-
ya beyler biraz beleşçi bişiy olacak ama filmin değişikliklerini yazarsanız sevinirim 229 sayfayı okuyacak vaktim yok eğer okuyon varsa teşekkür ederiz yoksa da canınız saolsun...
Toplam Hit: 2115 Toplam Mesaj: 6