"Kurtlar Vadisi Light" Degil "Kurtlar Vadisi Pusu"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

Az önce Kurtlarvadisi.com sitesine bir girdim ve yeni haberler eklenmis. Kurtlar Vadisi icin herkez yada cogu kisi "bokunu cikardilar" dediler ama bence yaniliyor. Yeni Oyuncu Kadrosuna bir bakin bence.

Kurtlar%20Vadisi%20Pusu

KURTLAR VADİSİ PUSU�NUN SÜRPRİZ İSİMLERİ

Efsane Polat Alemdar�ın küresel çeteye başkaldırısını işleyecek olan Kurtlar Vadisi Pusu, geniş ve çok güçlü bir oyuncu kadrosuyla ekranlarda olacak.Kurtlar Vadisi Pusu�da, Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Sönmez Atasoy, Erhan Ufak, Erdem Ergüney, Kerem Fırtına ve Osman Wöber�den oluşan kadroya sürpriz isimler eklendi.Dizide Polat Alemdar�ın karşısında oynayacak kadın oyuncu Nefise Karatay olacak. Kurtlar Vadisi Pusu�nun diğer sürpriz isimleri arasında Can Gürzap, Neco, Tamer Yiğit, Bozkurt Kuruç, Ecder Akışık, Selçuk Özer, Zafer Algöz,  Payidar Tüfekçioğlu, Hüseyin Avni Danyal gibi yıllarını Türk tiyatrosu ve sinemasına adamış sanatçılar da var.Tiyatronun genç ve yıldızı parlayan isimlerinden Emre Karayel, Ragıp Savaş, Hakan Pişkin ve Savaş Özdemir de Kurtlar Vadisi Pusu�nun oyuncu kadrosunda yer alıyor. Kurtlar Vadisi Pusu�nun kadın oyuncuları arasında ise Sema Şimşek, Zeliha Çal ve Sema Öztürk var.

Polat%20AlemdarEFSANE, KÜRESEL ÇETEYE BAŞ KALDIRIYOR

Türkiye�nin en çok izlenen ve en çok konuşulan dizisi Kurtlar Vadisi, yeni bölümleriyle, 19 Nisan�dan itibaren her Perşembe Show TV ekranında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu�da, en büyük, en karanlık hesaplar ortaya dökülecek. Efsane bu kez, dünyanın en acımasız efendisine, paraya baş kaldıracak. Düşman koltuğunda bu defa, bu coğrafyaya hakim olmak isteyen uluslararası güçlerin oluşturduğu ve dünyanın en zengin ailelerinin idaresindeki �küresel çete� oturacak. Türkiye yine nefesini tutacak, Polat ve ekibinin, dünyaya hükmetmek için Avrasya�yı yönetmeye kalkanlarla mücadelesini izleyecek.

Kurtlar%20Vadisi%20Pusu KURTLAR VADİSİ PUSU 19 NİSAN�DA BAŞLIYOR!

Ekranların en büyüğü Kurtlar Vadisi�nin yeni bölümleri �Kurtlar Vadisi Pusu� adını taşıyacak. Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili detaylar ve sürprizler için www.kurtlarvadisi.com�da kalın

Kaynak: Kurtlarvadisi.com 

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    nefise karatay koymuslar aq oldu olacak aysun kayacı tugba özay falanda koyun tam uçan kuşa dönsün

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    abü walla yeter yaa daha dün açıldı bunula ilgili bi konu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nebilem
    nebilem's avatar
    Erkek

nefise karataydan oyunculuk olmaz bence yavsf böyle fırlama mankenleri koymuycak. doğru dürüst bi oyuncu veya polat gibi ayağını yere sağlam basan biri olmalı. 

Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin... Gerçek Başarısızlar, Yanılgılarını Deneyimleri ile Düzeltemeyenlerdir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    oldu olacak bide pembe dizi cekin, polat ve siyahi bi hatunla. ulan ne yüzsüzlüktür bu törürü yayından kaldırdılar bide yok internetten yok dijital ortamdan dediler. ne oldu? yan çizmek değilmidir bu? insanları böyle kandırıyorlar işte yazık bee :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 912 Toplam Mesaj: 5