Kurtlar Vadisi Pusu 85. Bölüm..??
-
http://www.dailymotion.com/video/xcrt76_kurtlar-vadisi-pusu-85-bolum-fragma_shortfilms
Arkadaşlar 85. bölümün frangmanını izledim izlemeyen vardır belki bu bölumde cok gusel olacak..?Memati, Polat’ın Ünsal’ın arabasına yerleştirdiği bombadan nasıl kurtulacak? Ünsal, bombayı kimin yerleştirdiğini öğrenecek mi? Zaza ve adamlarını yakalamak için operasyon düzenleyen Memati, İskender’e ulaşabilecek mi?İskender, neden silahını kendi kafasına dayayacak?Kendi evinde Polat ve Gaye’yi birlikte gören Ebru ne yapacak? Polat ve Ebru’nun evliliği bitecek mi?Polat’ın Ünsal’dan kurtulmak için yeni planı ne olacak? Polat, Feller’in karşısına nerede çıkacak? Feller, Polat’ın sırrını öğrenecek mi?
Arkadaşlar 85. bölümün frangmanını izledim izlemeyen vardır belki bu bölumde cok gusel olacak..? -
Hocam Her bölümüne öyle seviyom ki :D
Yani anlatamam seyrettiim.Tek film bu o kadar yani :)
-
kurtlar vadisi son 2 bölümdür çok komikleşti :) arabaya bomba koyuyorlar zaman ayarlı ama 30 dakikadan geriye sayıyor neden 3-5 dakika değil. polata yakın mesafeden ateş edemiyorlar ıskalayıp tüfek dolduramıyorlar polat planını mematiye söylemiyor etrafa emir yağdırmalar bilmemne...
-
30 dk muhabbeti harbiden mallığın sınırlarına vurmuştu madem yakından takip edicen anlık birşey niye almadın mal oğlu her seferinde saçma diyoruz mal diyoruz ama bi kurtulamadım erken yaşta alıştım merete :D
-
kalemlik bunu yazdı:
-----------------------------
kurtlar vadisi son 2 bölümdür çok komikleşti :) arabaya bomba koyuyorlar zaman ayarlı ama 30 dakikadan geriye sayıyor neden 3-5 dakika değil. polata yakın mesafeden ateş edemiyorlar ıskalayıp tüfek dolduramıyorlar polat planını mematiye söylemiyor etrafa emir yağdırmalar bilmemne...
-----------------------------polata yakın mesafeden ateş edemiyorlar ıskalayıp tüfek dolduramıyorlar polat planını mematiye söylemiyor etrafa emir yağdırmalar bilmemne...««« bu sözune katılıyorum haklısın ;D
-
Ama genede değer malda olsa her bölumunu kacırmadan izliyosak biz bu filmi seviyoruz veya bağımlılık yaptı siklinde yorumlayabiliriz sanırım..:):)
-
Bu bolumde baya bi savas var herhalde
her bolum fragmani guzel cikiyor sonra izliyoruz boktan cikiyor bolum
umarim bu bolum oyle olmaz
-
YaRaMaZ bunu yazdı:
-----------------------------
Bu bolumde baya bi savas var herhalde
her bolum fragmani guzel cikiyor sonra izliyoruz boktan cikiyor bolum
umarim bu bolum oyle olmaz
-----------------------------bunun sebebi en gusel yanlarını gösteriyolar..filmi aksam izlediğimizden o en gusel yanların nerden nasıl olduğunu olustuğunu öğreniyoruz ondan sorada bize boktan geliyo..:D:D