Kurtlar Vadisi Pusu Dan Bir Sahne İstiyorum Yardımcı Olacak?
-
mürid kardeşlerim kurtlar vadisi pusu da ara sıra ist. güneşin batışı hızlandırılmış şekilde geçiyor ya.. o sahnelerin bulunduğu bir bölümü biliyosanız söylermisiniz? çok acil lazım yaa.. veya sadece o sahnenin geçtiği bir video olsada sorun dğeil kesip alırım içinden..
-
valla bi sahne istesen bulunurduda onun için uraşmak lazım
-
evet yaa dünden beri uğraşıyom anam ağladı bulamadım.. belki bi mürid krdeşimin aklında vardır bölüm adı.. direkt tüm bölümü indirirm :)
-
bende var aslında ama hangi bölümde hangi sahnede bilmiyorum bi bakim bakalım önemli galiba
-
allah razı olsun kardeşim yaa valla çok mutlu olurum elinde varsa böle bi göz gezdir denk gelir belki
-
ByTechno bunu yazdı:
-----------------------------allah razı olsun kardeşim yaa valla çok mutlu olurum elinde varsa böle bi göz gezdir denk gelir belki
-----------------------------valla 3 bölüm baktım rast gelemedim bulamasamda artık kusra bakma
edit: malesef bulamadım 6 bölüm baktım çok kısa sahne olduğundan rast gelmek biraz zor oluyor olabilir ben 10 saniye 10 saniye ileri ata ata baktım
-
Deddiğin sahneyi hatırladım ama hangi bölüm onu hatırlamadım,
-
neden özellikle o bilmiyorum ama istanbul hakkında ise bi bak derim http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=istanbul&folderid=83387
-
tamm usta sağol uğraştığın için.. özellikle o dğeil aslında gün batımı laızm bana hızlandırılmış ama.. ondan en uygu aklıma KVP geldi.. hatırlayacak arkadaşların yardımını bekliyorum
-
işte yolladığım yerde var gün batımı
Toplam Hit: 860 Toplam Mesaj: 10