Kurtuluş Savaşı Sırasında Türk Milliyetçiliği
-
http://www.sendspace.com/file/unb1gt
Fransa'da yayımlandığı tarihten tam altmış yıl sonra, Atatürk'ün doğumunun yüzüncü yılı dolayısıyla Türk okuyucusunun bilgisine sunduğumuz bu kitap, Birinci Cihan Harbi'nden mağlup çıkmış olan Türkiye'yi tamamıyla yok etmek isteyenlere Türk milletinin, eşine az rastlanır bir birlik içinde karşı koyuşunu ve sonunda onları kovalayışını yakından izlemiş bir Fransız kadın gazeteci tarafından yazılmıştır.

-
hoca valla tam 12 den vurdun paylaşım için saol hemen indiriyorum.....
-
dede bugunde mıllıyetçilik duygulaımı kabardı nedir milletin herkes birşey bırakıyor ben bunu mu okuyayım yoksa az önce indirdiğim 2 kitabımı okuyayım yoksa komünizmin kanlı tarihini mi izleyeyim of of ..........
-
hellfever bunu yazdı:
-----------------------------
dede bugunde mıllıyetçilik duygulaımı kabardı nedir milletin herkes birşey bırakıyor ben bunu mu okuyayım yoksa az önce indirdiğim 2 kitabımı okuyayım yoksa komünizmin kanlı tarihini mi izleyeyim of of ..........
-----------------------------damarlarındaki asil kanın coşkusudur, seni savaşa çağrıyor başka bişi değil merak etme !
-
sırayla okursunuz :)
-
Kaynak yayinlarinin "kurtulus savasi gencligi" kitabinida tavsiye ederim guzel kitaptir.
-
mehmet abi coşuyosun bugün:)
-
indiricem ama türk milliyetçiliğini bir fransızdan öğrenmek garip =)
-
gfb_soldier hacım,ne yaparsın,bizlerin tarih ve tarihi olayları kaydetme olayımız epey zayıf,anca Cumhuriyet kurulduktan sonra,Osmanlı'yı dahi anlatan en güvenilir kaynak Hammer'in.Hele o dönemde bunu yapacak adam varsa bile ya hayatta değildir ya da savaşla meşguldür diye geçiyor aklımdan.