folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kurulacak Üniversite Topluluğuna İsim Önerisi

Kurulacak Üniversite Topluluğuna İsim Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Arkadaşlar daha önce farklı bir topluluk için logo istek konusu açmıştım aradığımız tarz bir logo bulamadım devralacağım toplulukla ilgili yaşadığım sıkıntılardan dolayı vazgeçtim ekibimizle yeni topluluk kurmak istiyoruz fakat isim bulamıyoruz.

Gazi İktisadi idari bilimler fakültesi öğrencisiyim  tüm fakülteye hitab edebilecek yada direk girişimci lider tarzı tabirleri içerecek  etkileyici isimler varmıdır aklızda yardımcı olabilirmisiniz

gazi öğrenci topluluğu listeside şu belki aklınıza birşeyler gelir bakınca çok önemli bir konu arkadaşlar muhakkak yardımınızı bekliyorum

http://ogrencitopluluklari.gazi.edu.tr/posts/view/title/ogrenci-topluluklari-listesi-32825

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

konu güncel

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telos00
    telos00's avatar
    Erkek

aklıma ilk geleni yazdım en azından bir öneri "gelecegin sosyal medya liderleri" ya da"" liderlik ve sosyal medya.....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

bilin bakıyım benim aklıma ne geldi hacı baba kızma ama geldi işte genelde galip ömer teyfik diyince gelirdi ama şimdi geldi burda geldi kızma bana :D  http://www.youtube.com/watch?v=yVJWTbWPlj0

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

GÜ-İ.İ.B.F Zorunlu Karşıtlık Topluluğu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

sağolun hocalar kariyer gelişim topluluğu olmasına karar verdik topluluğun  bir grafik işinde ufak bir yardıma ihtiyacım var illustator bilen müridler bana ulaşabilirmi

Toplam Hit: 1232 Toplam Mesaj: 6