Kurulum Türü
-
Millet ekran goruntumde ki yukleme tarzi nasil oluşturuluyor ?
Belkide bu bir sıkıştırma yöntemidir bilmiyorum fakat bu ekran görüntüsünde ki olay nasil yapiliyor bilgilerinizi paylaşirsaniz sevinirim
DÜZELTME : http://img580.imageshack.us/img580/8116/butur.jpg
-
hocam görüntü yok :/
edit: yükleme için gerekli işlemleri notepad de yazıp uzantısını .bat yapıyo olabilirler. net bi bilgim yok ama
-
Düzelttim hocam
-
Hocam çaliştirdiğim dosya türü .exe bat değil
-
konsol uygulaması yazmışlardır
-
nasil yapildiğina dair bir bilgisi olan yokmu
-
konsol değil o. bildiğin bat.
çıkarma işlemide 7z sfx komutlarıyla oluyor.
sonra .bat dosyasını .exe ye çeviriyorsun.
-
Vakti zamanın birinde uğraşmıştım. Aslında o bir winrar arşivi. Sağ tıkladığın zaman winrar ile aç ya da buraya çıkart zımbırtısını görebilirsin. Winrar içindeki .bat'ın sana gösterdiği yüzü o. Arşive çift tıkladığın zaman direkt olarak .bat dosyasını çalıştırıyor o bat dosyası da arşivin içinde işlediği photoshop kurulum dosyalarını bi' yerlere çıkarıyordur/işliyordur ki sanırım da öyle. Katılımsız kurulum yapıyon işte da... Yoksa exe ye filan çevirme, ters çevirip çarpma filan yok yani, katılımsız kurulum altı üstü.
-
hayır bunlar silente yani sessiz kurulum böyle yaparım istediğiniz ayarları otomatik olarak yaptırabilrsiniz google amcaya sorun o nasıl yapılır gösterir
-
photoshop dosyalarını winrar veya 7ziple sfx haline getir.
çıkarılcağı dizini belirterek örneğin c:/adobe/photoshop vs.
tek exe oluştur. dosyalarını diz.
bi bat aç kafana göre yaz işte bunları sonra bat dosyasını exe yap. eğer istersen oluşan exe ile yine bir sfx arşiv yapıp tek parça halinde yaparsın. katılımlı katılımsız sana kalmış.
@echo off color F0 echo Photoshop CS5 yukleniyor.. pause >nul cls echo Photoshop Yukleniyor.. [1/3] bin.exe del setup.exe >nul cls echo Plugin Yukleniyor.. [2/3] cd #plugin# noise.exe sharp.exe cls echo Kisayol Olusturuluyor.. [3/3] shortcut.exe cls echo kurulum tamamlandi.. pause
-
barisyigit hocam tesekkurler halloldu