Kurusıkı Silah Nasıl Gerçeğe Dönüyo.
-
ARKADAŞLAR bu kuru sıkı silalları savunma amaçlı baya işe yarayan bir alet. fakat bunu daha etkili olması için bunu çeviriyorlar ben yaptım fakat mermisi namlunun içinde kalıyo. demir bilyayı atıyor fakat kovan çıkmıyor dışarı. çelik bilya olunca sonuç bu oluyo.kovan açma yapıyo ve kalıyo namlunun içinde.varmı bu işi,n ilmini bilen arlkaddaşlar
-
Günümüzdeki kurusıkıların tamamının namlusu dökme yapılıyor, delinmeye oyulmaya karşı durumlarda kullanılamıyor kırılıyor...
eski kurusıkılardan sağlam bi tane bulup, namluyu söküp 9 mm lik merminin kurşununu cıkartıp, kurşunun capında tanıdık bi tornacıya delik actırırsan, gerçek silah yaparsın,
zaten eski kurusıkılarda deönüştürmeye karşı bi koruma olmadığından sroun olmuyor, yeni aletleri dönüştürülmeye karşı korumalılar, kırılıolar hemen...
-
hoca gerek yok.bi süre sonra elinde patlıyo aq.
-
soğuk dövme 4140 bulup tornacıya işletcen
-
Arkadaşlar ben yaptım 9 mm lik kuru sıkı mermisine 5,5 mm lik bilye çakıyom silaahında önünü açıyom atıyoo bilyayı fakaaaaat. KOVAN namluda sıkışıyo bilya çeik olduığu için açılıyo kovan .o sarı kovanlar var onda olmuyoo. olsa çok süper bii savunma tehdit aleti,evde işte. piknikte. vs.iş görüyo.amaaa kovan sıkışmasa seri olarak atmıyoo derdim o benim.yani peş peşe atmıyo.
-
gercegini alırsan sıkışmaz..
kuru sıkılar herzaman sorun çıkarır.
verim almak istiyorsan gercek al..
-
hocam kurusıkı işi şu yanı nesıl sılahlarda sakat biz eski sistem bir sila h bulmuştuk onu okulda açtırdık cok sağlam bişeydi hala da ha çalışıyor ama yakalanırsan sakata gelirsin..