Kurye Den Gelen Telefon Hakkında?
-
2 gün önce evi bir bayan aradı ve benim adıma bir davetiyeleri olduğunu fakat kuryenin adresi bulamadığını söyledi ayrıca oturduğum evin adresini söyleyip doğru olup olmadığını sordu.Doğru olduğunu söyledim daha sonra teşekkür etti ve kapattı.Saat akşam 9 du aradığında.
2 gün geçti haber yok sizce ne olabilir bu veya öğrenebileceğim biryer varmıdır.
biryere borcum filan olsa oturduğum adresi doğrulamaya çalışıyorlar dicem oda yok ne borcum var nede birisiyle sorunum.
-
hocam sormadın mı kimsiniz necisiniz diye ?
aradiklari numarayi gördüysen bir ara sor ?
-
sende hangi firma oldugunu ogrenmeden adresini verdin oyle mi?
-
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Evin adresini zaten onlar soylemis hocam :) sadece dogru olup olmadigini sormuslar..Arkadaşta onaylamis :)
öyle yaziyo cünkü :|
-
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------adresi zaten biliyolarmış, sadece arayıp teyit ettirmiş
ama hangi kurye olduğunu öğrenseydin iyi olurdu.
-
Daha doğrusu ben konuşmadım babaannem konuşmuş onun ağzından anlattım olayı
aradıkları numaraya baktım gizli numara
ne olduğunu sormuş fakat karşı taraf bizde içeriğini bilmiyoruz demiş bilgimiz yok filan demiş
-
Ayrıca adresi bulamama olayı doğru olabilir çünkü oturduğumuz yerde sokaklar filan düzenleniyor sokak adları ve bina bumaraları değişti fakat eski numaralarda duruyor çoğu yerde eski adresi kullanıyoruz ve buluyorlar evi belki bunlar bulamamış olabilir diye düşünüyorum ama işte kuryenin adını filan bilmediğim için iletişim kuramıyorum gelen davetiyenin de nerden geldiğini bilmiyoruz
-
o zaman bosverin hocam ;)
gizli numaradan arayan yerden hayir gelmez bence..
haa illaki bisey gondereceklerse gene ararlar :)