folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kurye Den Gelen Telefon Hakkında?

Kurye Den Gelen Telefon Hakkında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

2 gün önce evi bir bayan aradı ve benim adıma bir davetiyeleri olduğunu fakat kuryenin adresi bulamadığını söyledi ayrıca oturduğum evin adresini söyleyip doğru olup olmadığını sordu.Doğru olduğunu söyledim daha sonra teşekkür etti ve kapattı.Saat akşam 9 du aradığında.

2 gün geçti haber yok sizce ne olabilir bu veya  öğrenebileceğim biryer varmıdır.

biryere borcum filan olsa oturduğum adresi doğrulamaya çalışıyorlar dicem oda yok ne borcum var nede birisiyle sorunum.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

hocam sormadın mı kimsiniz necisiniz diye ?

aradiklari numarayi gördüysen bir ara sor ?

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

sende hangi firma oldugunu ogrenmeden adresini verdin oyle mi?

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

blackhammer bunu yazdı:
    -----------------------------

Evin adresini zaten onlar soylemis hocam :) sadece dogru olup olmadigini sormuslar..Arkadaşta onaylamis :)

öyle yaziyo cünkü :|

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

blackhammer bunu yazdı:

adresi zaten biliyolarmış, sadece arayıp teyit ettirmiş

ama hangi kurye olduğunu öğrenseydin iyi olurdu.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Daha doğrusu ben konuşmadım babaannem konuşmuş onun ağzından anlattım olayı

aradıkları numaraya baktım gizli numara

ne olduğunu sormuş fakat karşı taraf bizde içeriğini bilmiyoruz demiş bilgimiz yok filan demiş

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Ayrıca adresi bulamama olayı doğru olabilir çünkü oturduğumuz yerde sokaklar filan düzenleniyor sokak adları ve bina bumaraları değişti fakat eski numaralarda duruyor  çoğu yerde eski adresi kullanıyoruz ve buluyorlar evi belki bunlar bulamamış olabilir diye düşünüyorum ama işte kuryenin adını filan bilmediğim için iletişim kuramıyorum gelen davetiyenin de nerden geldiğini bilmiyoruz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

o zaman bosverin hocam ;)

gizli numaradan arayan yerden hayir gelmez bence..

haa illaki bisey gondereceklerse gene ararlar :)

Toplam Hit: 732 Toplam Mesaj: 8