Kurye Kiralama
-
Şehir içi siparişleri gün içerisinde teslim etmeyi düşünüyorum. Ancak bunun için kurye istihdam edecek bir bütçem yok. Bu konuda kiralama vs. gibi birşey varmıdır biliyormusunuz? Ankara-İstanbul-İzmir için gerekiyor.
-
istanbul kocaeli paketi ne kadara getirirsin gün içerisinde yada 1 gun sonra
-
hipokondriyak bunu yazdı
yanlış anlaşıldık galiba. hipo kuryeliği ben yapmayacam, kurye kiralayacam.
TeRRoR tarafından 12/Eki/12 19:18 tarihinde düzenlenmiştir -
TeRRoR bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
yanlış anlaşıldık galiba. hipo kuryeliği ben yapmayacam, kurye kiralayacam.
ha :D yurtiçikargo express hızmet var oyle bırsey kullanabılırsın yasal degılse kendın gotur yada kahveden bırıne para ver gıdınce de para alacaksın de gonder
-
hoca ankara-ist. için beni kiralayabilirsin,öğrenciyim,pzt ve haftasonları boşum : )
-
araçlı kurye , araçsız yada yaya kurye nasıl bişi lazım , bi de kaç gün için lazım olacak, eger anlık lazımsa istanbul içi hangi bölgeler olur, istanbul içi yardımcı olabilirim, sanırım yönlendiricegim bi kaç kişi olabilir
-
her şehir işin yoğunluğa göre günde 2-3 posta 1 adresden malı alıp birden fazla adrese dağıtıp işine devam edecek. Henüz netleşen birşey yok. Bu konuda hizmet nasıl oluyor ne kadar mâl oluyoru araştırıyorum henüz.
-
fiyat al araştırmanı yap en son bana dön, gün içinde bir şirkete bağlı maaşlı çalışan bi kaç motorlu kurye tanıdıgım var , maaşının yanında ek gelir saglamak isteyenlerde pekala olabilir sizi görüştürürüm telden, oluru ne olur ne olmaz konuşursunuz... kolaylıklar