Kurye Kiralama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Şehir içi siparişleri gün içerisinde teslim etmeyi düşünüyorum. Ancak bunun için kurye istihdam edecek bir bütçem yok. Bu konuda kiralama vs. gibi birşey varmıdır biliyormusunuz? Ankara-İstanbul-İzmir için gerekiyor.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

istanbul kocaeli paketi ne kadara getirirsin gün içerisinde yada 1 gun sonra 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

yanlış anlaşıldık galiba. hipo kuryeliği ben yapmayacam, kurye kiralayacam.

TeRRoR tarafından 12/Eki/12 19:18 tarihinde düzenlenmiştir

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

yanlış anlaşıldık galiba. hipo kuryeliği ben yapmayacam, kurye kiralayacam.

ha :D yurtiçikargo express hızmet var oyle bırsey kullanabılırsın yasal degılse kendın gotur yada kahveden bırıne para ver gıdınce de para alacaksın de gonder

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

hoca ankara-ist. için beni kiralayabilirsin,öğrenciyim,pzt ve haftasonları boşum : )

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

araçlı kurye , araçsız yada yaya kurye nasıl bişi lazım , bi de kaç gün için lazım olacak, eger anlık lazımsa istanbul içi hangi bölgeler olur, istanbul içi yardımcı olabilirim, sanırım yönlendiricegim bi kaç kişi olabilir

:) mutluyum, huzurluyum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

her şehir işin yoğunluğa göre günde 2-3 posta 1 adresden malı alıp birden fazla adrese dağıtıp işine devam edecek. Henüz netleşen birşey yok. Bu konuda hizmet nasıl oluyor ne kadar mâl oluyoru araştırıyorum henüz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

fiyat al araştırmanı yap en son bana dön, gün içinde bir şirkete bağlı maaşlı çalışan bi kaç motorlu kurye tanıdıgım var , maaşının yanında ek gelir saglamak isteyenlerde pekala olabilir sizi görüştürürüm telden, oluru ne olur ne olmaz konuşursunuz... kolaylıklar

:) mutluyum, huzurluyum
Toplam Hit: 648 Toplam Mesaj: 8