Kurye Net Ne İş Anlamadim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

adamların siitesi var tel no bir garip değimiş falan.velhasıl bir kartı teslim edemediler.bankalar boyle dandik dagıtımı neden yapar acaba anlamadım gitti. kuryenetin telini bilen varmı

http://www.kuryenet.com.tr/tr/   burda verilen tel hatalı

http://www.sikayetvar.com/arama/?typex=1&q=kuryenet&x=0

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Millet deli gibi şikayet yapmış zaten.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

bunlardan varya bi cacık olmaz! bir kartı 2 ayda teslim edemediler, iş bankasını arayıp ana avrat küfür ettim sonunda ve kredi kartımı kapattırdım o sinirle :) garanti bankasına geçtim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

pardon :S yanlışlıkla oldu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Aman hocam, bi sene daha iyi olur diye tshirtleri bu firmayla teslim edelim dedik, 3 ay sonra halen gitmemiş tshirt vardı...

Ben yeniden bastırıp kargoladım tshirtleri sonradan haber geldi, gönderdik fln diye

70 tshirtlük partiden 3 tanesinide kaybetmişlerdi, nerde olduğu belli değildi...

Aman diyim, Aman diyim.

Bi güvercin bulup ayağına bağla yollayacağın şeyi, gitme ihtimali daha yüksek...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/856233/g/KURYENET+Eskisehir+Subesi+Gveouml;revini+Yapmiyor!

13 Mayıs 2011 tarihinde Garanti Bankası tarafından eşime gönderilen kredi kartına bir türlü ulaşamadım ve halen de ulaşmış değilim. Her aramamda kuryeyi oraya yönlendireceklerini ve ertesi gün alabileceğimi söylediler. Ben de çalıştığım için Eskişehir'in diğer ucunda oturan ailemden rica edip dört gündür bizim eve gelip giderek Kuryenet nöbeti tutuyorlar.

En son kartın durumunu sormak için aradığımda Eskişehir Kuryenet'teki D**** ismindeki şahıs babamın sıkılmış olabileceğini, yarın da annemin bekleyebileceğini söyleyecek kadar ileri edepsizleşmiştir.

küfürde varmış adamlarda.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Bi güvercin bulup ayağına bağla yollayacağın şeyi, gitme ihtimali daha yüksek...

-----------------------------

Muhahaa :D

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 1486 Toplam Mesaj: 7