Kuşun Yaptığına Bak Hele
-
2 gün önce izmit yeni cuma parkında oturduk 3 arkadaş çay içiyoruz sohbet ediyoruz. 2 kız geldi arka tarafımızdaki masaya oturdu arkadanda köpeğin teki geldi oyun yapıyor kızın teki de korkuyor oturdukları masadan kalktılar önümüzdeki masaya oturdular neyse buraya kadar birşey yok :) oturdular ama nereye oturduklarına hiç bakmadılar ağaç vardı tam masanın dibinde ve yukarıda kuşlar siper almışlar. Kahveleri geldi o sırada kuşun teki kızın saçına atış yaptı :))) neyse alel acele kalktı lavobaya gitti temizlemek için diğer kız da telefona dalmış tabi yukarıdan bi atış daha geldi bu sefer kahvenin içine ama göremedi telefonla uğraşmaktan :)) diğer kız geldi lavobadan bardağın yanında şeker vardı attı kahvenin içine bir güzel karıştırdı biz koptuk ama nasıl gülüyoruz yarıldık gülmekten:D sonra kız bunu içti bir güzel :D:D piçlik damarı tuttu söylemedik kuş kahvenize pisledi felan :D tabi kuşunda götü buz gibi olmuştur hem kafasına sıçtı hemde bokunu içirdi :D:D zaten izmit yürüyüş yolu bildiğin atış bölgesi kuşlar rahat vermiyor sürekli tetikteler tabi bizde :))
-
bi defasinda burda okumustum galiba,
bir murid in agzina kus pislemisti :) o geldi aklima
-
ben olsam söylerdim.insanlık öldümü amk.
"hamfendi kahvenize sıçtı kuş"
-
bilie_jean bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------benim koluma kaç kez pisledi sayamadım ama kızların olay fenaydı bi arkadaşında burnuna gelmişti fena bişey kuşlar uçmaya başlayınca zaten atış başladı diyorum sağa sola dağılıyoruz :D:D
-
HeLLB0y bunu yazdı:
-----------------------------bilie_jean bunu yazdı:
-----------------------------benim koluma kaç kez pisledi sayamadım ama kızların olay fenaydı bi arkadaşında burnuna gelmişti fena bişey kuşlar uçmaya başlayınca zaten atış başladı diyorum sağa sola dağılıyoruz :D:D
hacı içtikten sonra diyecektin :D
-
wert bunu yazdı:
HeLLB0y bunu yazdı:
-----------------------------ASıl piçlik bu olurdu :)
-
ağa tecrübeli oldum artık :D güzergah yaptım boka bakıyom oradan uzak yürüyom o yolda ya lan o yolda yürüyüpte isabet etmeyen olmamıştır herhalde
-
milyon da bir raslantı =))
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------wert bunu yazdı:
HeLLB0y bunu yazdı:
-----------------------------ASıl piçlik bu olurdu :)
-----------------------------aynen asıl piçlik bu olurdu şahsen ben olsam içtikten sonra derdim :)
-
dün akşamda benim burnuma yaptı ibneler fevziyede tuvaletin orda :)