folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kütahyada Ufo Heyecanı (Güvenlik Güçleri Devrede : )

Kütahyada Ufo Heyecanı (Güvenlik Güçleri Devrede : )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

Kütahya'nın Emet ilçesinde bir grup işçi, gökyüzünde ışık saçan bir cisim gördüklerini iddiasıyla güvenlik güçlerine başvurdu.

Espey mevkisindeki Emet Bor İşletmesi'ne ait üretim sahasında çalışan işçiler, saat 04.00 sularında gökyüzünde çok parlak ve devamlı ışık saçan bir cisim gördüklerini bildirerek durumu işletme yetkililerine, jandarmaya ve polise bildirdi.

İşçilerin ifadesine göre parlak cisim, yaklaşık 2.5 saat bölgede görüldükten sonra saat 06.30 sularında gökyüzüne doğru yükselerek gözden kayboldu.

Olaya ilk şahit olan çalışanlardan Ahmet Uyanık, saat 04.00 sularında çalıştığı silonun karşısındaki tepede çok parlak bir cisim gördüğünü, cismin devamlı etrafına ışık saçtığını söyledi.

Arkadaşı Ramazan Şafak Altınok ile cismi takip ederken olayı amirlerine bildirdiğini belirten Uyanık, "Amirler, güvenlik görevlileri, jandarma ve polislerle de olayı izledik. Cisim 06.30 sularında etrafındasarı, kırmızı, mavi renkler oluşturdu, siyah bir duman bırakarak gökyüzüne doğru yükseldi ve kayboldu. Daha sonra yanığa benzer bir koku hissettik. Çok heyecanlandık" dedi.

üzerinde de kütahya porselen yazıyomuş : )

kaynak:google 

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    ula tabağa fosforlu don geçirip sallasam havaya  ufo diyecekler parlıor diye ak!

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    odun_komuru bunu yazdı:
    -----------------------------
    ula tabağa fosforlu don geçirip sallasam havaya  ufo diyecekler parlıor diye ak!
    -----------------------------
    gora dakı gıbı tabagı amcanın elıne vercen uzakdan foto cekecen.. millete ufo goren masum koylu dıe yayınlayacan :D

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

Gözlem uçağıdır o bende kütahyadayım şaun bilmiyorum aynı gece mi ama 2 gün önceydi sanırım o saatlerde balkona çıkmıştım bi kaç yıldız vardı bide aşırı parlak cisim gözlem uçağıdır diyip geçmiştim :|

Edit : Gözlem uçağının ne işi olur demeyin ben nebilyim amk :D geçiştirdim işte öle. 

Abra Kadabra
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

Aha valla doğru tahmin yapmışım heralde biraz bakındım cnn de bu yorumlara rastladım.

-------------------- 

UFO!
    Amerikan yahut İsrail casus uydusudur.Bor madeninin ekonomik değerini biliyoruz.

--------------------

Bu sefer farklı
    Bu yabancı cismin tanıklıkları bu sefer farklı . Görgü tanıkları koku aldıklarını ve siyah uçuş izi gördüklerini ifade ediyorlar . Her ne görüldüyse fiziksel anlamda gerçek gibi . Çok iyi incelenmesi gerekir . Bor madeninin üzerinde olması da bu madeni araştıran casus uçak fikrini akla getiriyor.

--------------------

Abra Kadabra
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    konuyla alakalı olabilecek güzel bir köşe yazısı:
    http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=7390996&yazarid=249

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    o buyutecle bakmasalar olmuyo sanki aq:) feyyyyyk

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=7390996&yazarid=249

O yangın çıkan binanın hemen yanında, adeta Marquez romanlarından fırlamış gibi duran "tenekeli mahalle" var.

Oralarda büyüdüm.

Gidin sorun, muhtemelen veledin biri havai fişek benzeri bir şey atmıştır... Delirtmeyin insanı.

puahahah bu hoşuma gitti :D

bizim milletimiz daha aya çıkıldığından bile şüpheli meteoru ufo sanması gayet doğal aslında hayal gücü yüksek bir milletizde diyebilirim.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 1417 Toplam Mesaj: 8