Kutulu FRP Oyunları
-
Daha önceden hiç oynama fırsatım olmadı ancak hakkında çok fazla şey duydum bu tür oyunların :)
Burdada dinazor oyuncu mürdiler vardır kesin, bunları satın alıp arkadaşlarla oynamak istiyorum.Ama nerelerden sipariş edebilirim? Hangileri daha güzeldir? Hangilerini almalıyım? Alsak kaç kişiyle oynayabiliriz? Gibi bir çok soru var aklımda :) Bilenler yardımcı olursa sevinirim :)
-
Kutulu olanlardan almanıza gerek yok.
D&D veya benzeri bir sistemin GM book ve Core rulebookunu indir başla:)
Not:Aranızda WoD,Darksun veya Warhammer(40K veya Fantazi fark etmez) oyunucusu varsa bana ulaşsın :)
-
sandman bunu yazdı
Not:Aranızda WoD,Darksun veya Warhammer(40K veya Fantazi fark etmez) oyunucusu varsa bana ulaşsın :)
kuralları indirdikten sonra nasıl oynayacağız :D
haritayı biz mi çizeceğiz? birde özel bir zar mı gerekiyordu?
-
mRBerkay bunu yazdısandman bunu yazdı
Her şey hayal gücünüze kalmış haritalar,silahlar,karakterler. Kural kitapları ve ek kaynak kitaplar sadece işinizi kolaylaştırmak için var.
Zar olayına gelirsek her evrenin(Star wars,Forgetten realms,Dragen lance vs) kendi zar ve kural setleri var. Genelde kullanılan zar 20'lik zarlardır.
-
sandman bunu yazdımRBerkay bunu yazdısandman bunu yazdı
Her şey hayal gücünüze kalmış haritalar,silahlar,karakterler. Kural kitapları ve ek kaynak kitaplar sadece işinizi kolaylaştırmak için var.
Zar olayına gelirsek her evrenin(Star wars,Forgetten realms,Dragen lance vs) kendi zar ve kural setleri var. Genelde kullanılan zar 20'lik zarlardır.
hayal gücü deyince :D
http://www.youtube.com/watch?v=58bNCJcWHEQ
kesin bundan daha kötü şeyler olur biz oynarsak :D
-
Çok iyiymiş =)
-
kutuya hikayeye gerek yok ki. istediğin kaynağa bağlı kalabilir, istemezsen hiçbirine bağımsız olabilirsin. ejderha mızrağı frp oynayarak ortaya çıkmış bir kitap örneğin. herşey oyuncaya kalmış