Kuturami Kombi Ateşleme Problemi
-
Merhaba arkadaşlar.
Belki bilen arkadaşlar vardır diye konu açayım dedim.Bu kombiyi bilenler bilir artık satışı yok.Bu problemi bayadır çekiyoruz servisteki yaptı felan ama arada yine aynı problem artık çağırmaktan bıktım :D
01 kodu hatası vermekte
Kombi suyu ısıtıyor ancak petekere sıcak su vermiyor.Bilen arkadaşlar varsa bi uğraşıyım diyorum şu kombiyle :D
-
basıncı kontrol ettin mi hocam
-
suyu ısıttığını nerden anladın?
basıncı kontrol et
peteklerde hava olabilir. havasını al. hava aldıktan sonra tekrar basıncı kontrol et.
peteklere gelen borularda kırılma olmuş olabilir onlarıda kontrol et.
pompası falan bozulmuşta olabilir. peteklere su gönderen.
sanane tarafından 02/Şub/17 15:37 tarihinde düzenlenmiştir -
sanane bunu yazdı
suyu ısıttığını nerden anladın?
basıncı kontrol et
peteklerde hava olabilir. havasını al. hava aldıktan sonra tekrar basıncı kontrol et.
peteklere gelen borularda kırılma olmuş olabilir onlarıda kontrol et.
hocam yani suyu derken çeşmedeki suyu ısıtıoyr manasında :D
durun bi kontrol edeyim hocalar çok teşekkürler.
-
Eşanjôr mü ne deniyordu galiba, sicak su tanki var. O eger delinmisse ve surekli basinc dusuruyirsa isin zor. İnş tankta delik/sızma falan yoktur(dısariya degil, kendi icinde su kacirma)
-
hocalar oldu şükür.valla baktım anlamadım ama oldu.sağolasınız cevaplarınız için.
-
Suyu peteklere basmıyorsa pompada ya da onu kontrol eden devrede sıkıntı vardır.
-
micropin bunu yazdı
Suyu peteklere basmıyorsa pompada ya da onu kontrol eden devrede sıkıntı vardır.
aynen hocam o devre vs bişeler değiştirmişti.anlamadım valla yine problem olunca tualetteke sıcak suyu açtıktan sonra düzeliyor kombi anlamadım ama nese artık