folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kuzenimin Adsl Kullanıcı Adı Ve Şifresini Kendi Adsl İme Giremiyorum

Kuzenimin Adsl Kullanıcı Adı Ve Şifresini Kendi Adsl İme Giremiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek
    Kuzenimin adsl bozulduğu için şifresini bana verdi benim kotada doldu aştım bile dedi bana al kuzen benimkini sen doldur dedi bi kaç isteüi var onlarıda indir dedi  zaten biliyordum başkasının şifresini giremediğini hatta arkadaşım var sınırsız şifresini bana vermişti kullanamadım yazın zaten biri bana ayrıntılı bi şekil anlatabilir mi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

hocam..

kuzenın ew telefonu ıle sızınkı aynı mı?

heralde bağlanamazsın..

edıt : başvururken telefon numarası ıstıyorlar..

o zaman 1 kullanıcı adı sıfre alrım,7 sülalem takılır..

145 dııl kı bu :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek
    önceden giriyordum 1-2 sene içersinde kaldırdılar başkasının şifresini alıp girilmesin diye ama dedim belki programla bu olayı aşabiliriz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Ya arkadasim kota doldurmasini gidipte accounttan hesaplamiyolarki ? Sen evine internet baglantisi yaptirdiginda prosedurleri yaptiriyosun

ttnet kendi tarafindan senin evine giden telefon baglantisina kendi taraflarindan bir port aciyor.o port uzerinden yapilan alis veris sayesinden kotalar 

hesaplaniyor ..Eger senin evinden adsl baglantisi yoksa yani telefon hattina ttnet merkezinden port acilmamissa istersen hepimizin adsl sifreleri olsun

internete giremezsin tabi su yeni elektrik hatlari uzerinden internet muhabbetleri turkiyeye gelmedikce neyse abartmayayim.eger ben

evime adsl baglattim diyosan zaten baglantim var diyosanda , haklisin eskiden sanki modemin adsl account yerine baskasinnikini yazinca oluyordu 

fakat istedigi kadar olsun yinede senin veri alisverisini yaptigin nokta senin evden cikan onlarin orda buyuk aga karisan port cikislaridir.

yani baskasinin limitini filan dolduramazsin.kendi portun uzerinden yaptigin veri akisi portun sahibib accountuna yazilir.hem galiba dedigin gibide artik 

baskasini accountu yazsan bile kabul olmuyor denemedim ama tahminm bu. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek
    ben bi yerde bu port olayının programlarla aşılabileceğini okudum ama o zaman pek önemsememiştim anlamamıştım da zaten şimdi dedim tahribatta belki bilen biri vardır portla nasıl sızılacağını diye yazdım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

ara ttneti adsl yi isteidğin nuamraya yönelndirt 2 ytl mi ne ek ücret alıor

12 saat içinde kullanmaya başlarsın 

"Murid" Değil "Murit"
Toplam Hit: 982 Toplam Mesaj: 6