KVK Değişim Talebi Hakkında Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Şimdi konuya söle başlıyım , Nokia 5800 telefonum var suan 3. defa kvkye gitti. 1.sefer cihaz sarj olmuyor diye 2. sefer ekran titriyor 3.sefer yani suanda ekran titriyor sorunu ile gönderildi. 3 defa aynı sorunlar gitince değişim yada para iadesi oluyor . benim sorunum para iadesi olan miktar fatura miktarımı çünkü nokia bizim 2. 5800 da 3 defa gitince 250 tl veriliz demişti oda kabul etmedi ona 5800 gönderdiler. Peki ben bu durumda ne yapmam gerek yada söle sölerim nasıl birşey yapıp bunlarıda fatura bedeli olan 525 tlmi alırım :D

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    5800 yok artik dokunmatik c5 verirler para alani daha duymadim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

atakan21 bunu yazdı:
    -----------------------------

Şimdi konuya söle başlıyım , Nokia 5800 telefonum var suan 3. defa kvkye gitti. 1.sefer cihaz sarj olmuyor diye 2. sefer ekran titriyor 3.sefer yani suanda ekran titriyor sorunu ile gönderildi. 3 defa aynı sorunlar gitince değişim yada para iadesi oluyor . benim sorunum para iadesi olan miktar fatura miktarımı çünkü nokia bizim 2. 5800 da 3 defa gitince 250 tl veriliz demişti oda kabul etmedi ona 5800 gönderdiler. Peki ben bu durumda ne yapmam gerek yada söle sölerim nasıl birşey yapıp bunlarıda fatura bedeli olan 525 tlmi alırım :D

Hocam bildiğim kadarıyla fatura bedeli vermeleri gerekiyor. Bir arkadaşım 2 sene sonra bu şekilde laptop parasını aldı :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

hocam sana şu kadar söylim öyle bir iade kvk yapmıyor telefonum tam 5 kez garantiye gitti 4 dü aynı sebepten ve arayıp sorduğumda öğrendimki kvk üst servisse arıza ismi yazmayıp bilinmeyen diye not düştüpünden aynı sorundan 3 kez üst üste gidip tamir edilmesi gerektiğini söylediler ve kabul etmediler  telefonla bizzat görüşmüştüm inan o kadar kolay kabul etmiyorlar

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:

hocam sana şu kadar söylim öyle bir iade kvk yapmıyor telefonum tam 5 kez garantiye gitti 4 dü aynı sebepten ve arayıp sorduğumda öğrendimki kvk üst servisse arıza ismi yazmayıp bilinmeyen diye not düştüpünden aynı sorundan 3 kez üst üste gidip tamir edilmesi gerektiğini söylediler ve kabul etmediler  telefonla bizzat görüşmüştüm inan o kadar kolay kabul etmiyorlar

hocam ben hepsine aynı kağıdı gönderdim o yüzden birşey diyemezler :):) ayrıca bende C5-03 biliyordum kuzenim nokia mail attı şikayet edecem felan dedi 15dk sonra aradılar iade kabul ettiler avrupadan 5 günde geldi işteyence yapıyorlar . ama para lazım yha 5800 yada c5 ne yapacam ben takoz oldular aldık

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek
    peki bu 3 kere gönderip geri alma işlemlerinin toplam süresi ne kadar tuttu. Yani 5 ay falan olmamıştır heralde he?

Bir var,Bir yok..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

genelde bana 11-12 günde geliyor ama taıktıkları tek sey temizlemek . oda 30tl zaten ordan belli

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

arkadşaım 9 kere 5800 ım gitti geldi sen nokiaya mesaj at ha bire şöyle şöyle diye arayacaklar seni değişim istiyorum de.Şimdi c5-03 önerecekler sende diyeceksin ki ben bunu önereceğinizi biliyorum ama ben fotoğrafları gecede çekeceğim o yüzden bana flaşlı bir telefon önermenizi istiyorum ve buna hakkım var diyeceksin.onlar sana direkt nokia e5 önerecekler.önermezse de ki başka arkadşaıma e5 verildi bende onu istiyorum de

edit:teleserviceden bi arat bakayım telefonu ne cıkacak

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:

arkadşaım 9 kere 5800 ım gitti geldi sen nokiaya mesaj at ha bire şöyle şöyle diye arayacaklar seni değişim istiyorum de.Şimdi c5-03 önerecekler sende diyeceksin ki ben bunu önereceğinizi biliyorum ama ben fotoğrafları gecede çekeceğim o yüzden bana flaşlı bir telefon önermenizi istiyorum ve buna hakkım var diyeceksin.onlar sana direkt nokia e5 önerecekler.önermezse de ki başka arkadşaıma e5 verildi bende onu istiyorum de

edit:teleserviceden bi arat bakayım telefonu ne cıkacak

teleservice suan zaten :) Nokia nasıl mesaj atacam bide C5-03 yerine söle desem siz bana verebileceğiniz telefonları söleyin derim öle olmazmı . e5 felan değilde başka telefon olsa güzel olurdu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Toplam Hit: 1434 Toplam Mesaj: 10