KYK Bursu Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Merhabalar,

1 yıl A bölümündende okuyup,

Sonra sınava yeniden giriş ile 5 yıllık başka bir bölüme geçilirse,

KYK bursu kaç yıl boyunca alınabilir?

Bilgi verebilir misiniz?

zeybekustasi tarafından 07/Tem/17 00:32 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

4 yıllığa göre konuşayım. 1 yıl aldınız ve 3 yıl daha alacaksınız. Yeni okul 5 sene ise bunu dilekçe ile belirtiyorsunuz bölüm okul değiştirdiğinizi ve devam etmek istediğinizi. Onlar da normal eğitim süreniz ne ise o süre içinde yararlanmanıza yardımcı oluyorlar. 

En güncel bilgi için : 444 19 61 kyk hattı 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

4. Yıldan sonra muhakkak iletmeniz gerekiyor. Kredi sürenizi uzatıyorlar o şekilde yoksa kesiliyor direkt olarak. Yeni başvuru da yapamıyorsunuz diye biliyorum.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

Mesela , 

4 yıllık okuldasınız , iki yıl burs alıp 5yıllık okula geçtiniz .(bunu da bildirdiniz)

devlet nezdinde 5yıl burs Hakkı'nız var ama 2 sini aldınız kaldı 3 yıl

Toplam Hit: 1001 Toplam Mesaj: 4
kyk burs