Kyk Da Korsan İndirsek Sıkıntı Olur Mu
-
kyk lı arkadaşlar bu tc no ile bir ağa bağladılar bizi bir progra var onun için kyk da kalıyorum da acaba korsan indirme yapsam sıkıntı çıkar mı?
-
türkiyede bu işler naısl oluyor bilmiyorum ama yurtdışında arkadaş torrentden film indirdi diye çocuğun internetini kestiler, az daha yurttan atacaklardı. elemanla konuştum zor ikna ettim :))
deidmki bizim ülkede böyle şeyler indirmek yasak değil, diyor senin ülken neresi :) cvp vermedim tabii..
buralarda böyle sıkıntı olacağını sanmıyorum. kaldığın yurtta muhtemelen ağ yöneticisi vardır, böyle şeylere takılacağını sanmıyorum, henüz o konularda hassas değiliz
-
Bizim kyk da müdürler vs bu konuda teknik bilgili birisi yok koy g... rahman gitsin ben hergün indiriyorum torrent yasaklı ama DAFT sağolsun illa indirilicek birşeyler bulunuyor.
-
kykda çalışıyorum :))
sömürün ne varsa?
-
ilerde böyle şeyler yasaklanınca ne halt yicez merak ediyorum şifreli zipli dosyaların uzantılarını değiştirip mi uplayacaz napcaz.. her seferinde random değişen linkler mi üretsek napsak :) takibi yapılamasa vs
-
Valla torrent açık değildi başlarda net hızlıydı bi açtılar isyan eden edene deli gibi indiriyolar ben gece yarısı çok lazım olursa diye birşeyler indiriyorum torrentten filmdir falandır filan diycem şu ki kimsenin umrunda değil indirebildiğin kadar indir.