KYK Ve Ben

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

hocalar her dönem kyk bursu başvuru süresini ıskalıyorum delircem bu dönem iki elim kandada olsa alıcam bu bursu.

şimdi sorularım var.

1- başvuru tarihi ne zaman?

2-Öğrenim Kredisi nedir?

3- Katkı Kredisi nedir?

4- Ne farkları var?

5-Katkı Kredisi aylık kaç para?

6-Öğrenim kredisi aylık kaç para?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

KYK adami oper haci :)

Bende burs konusu acaktim.

Bolum birincisiyim, vakif-dernek ne kadar burs veren yer varsa basvurmak istiyorum. Soyle basvuru yapabilecegimiz kurumlarin listesi var mi :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    basvuru tercihler aciklandiktan sonra katki kredisi sadece birinci ogretime verilir harc parasinin bi kismidir geri odemesi vardir okul.bittikten sonra sadece donem baslarinda verilir ogrenim kredisi 260 lira su an her yil ortalama 20 lira artiyor tabi okul bitince geri aliyorlar o parayi senden aylik veriliyor basvurular teecihler aciklandiktan sonra oluyor tercihlerden sonra kykyi takiple unutmazsam bende hatirlatirim sana bide basbbakanlik var ogrenim ile ayni.olay tek farki bu burs yani geri odemesi yok

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

1- Bilmiyrm malesef :)

2- Öğrenim kredisi ocak ayından itibaren 260 tl oldu . her sene 10-20 tl artar.Ya başbakaınlık bursu yada öğrenim kredisi çıkar. 1. Öğretime de 2. öğretimede

çıkabilir. Öğrenim kredisi çıkarsa belli bir miktara imza atarsın ( 2008 de 8100 tl senete imza

atmıştım ben şimdi 10000 olmuştur heralde bilmiyorum ) okulun bittikten sonra 2 sene müsade eder kyk ondan sonra kendin belirleyeceğin taksitlerle geri ödersin

3-Katkı kredisi harcına destek olmak içindir. birinci öğretimlere çıkar . 150 tl harç parası ödemen gerekirken 15-20 lira ödersin. Tabi kyk okul bitince geri alır.

4- Katkı kredisi harcına destek olmak içindir. Öğrenim kredisi okul hayatını devam ettirebilmen içindir.

5- katkı kredisi bildiğim kadarıyla miktar olarak değil % olarak hesaplanıyor. mesela 500 tl harç varsa sen 50 tl ödüyorsun ama çok emin değilim.

6- öğrenim kredisi an itibariyle 260 tl. her ocak ayında zamlanır

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFly.
    BaBe
    BaBe's avatar
    Erkek

livane bunu yazdı:
    -----------------------------

2- Öğrenim kredisi ocak ayından itibaren 260 tl oldu . her sene 10-20 tl artar.Ya başbakaınlık bursu yada öğrenim kredisi çıkar. 1. Öğretime de 2. öğretimede

çıkabilir. Öğrenim kredisi çıkarsa belli bir miktara imza atarsın ( 2008 de 8100 tl senete imza

atmıştım ben şimdi 10000 olmuştur heralde bilmiyorum ) okulun bittikten sonra 2 sene müsade eder kyk ondan sonra kendin belirleyeceğin taksitlerle geri ödersin

3-Katkı kredisi harcına destek olmak içindir. birinci öğretimlere çıkar . 150 tl harç parası ödemen gerekirken 15-20 lira ödersin. Tabi kyk okul bitince geri alır.

4- Katkı kredisi harcına destek olmak içindir. Öğrenim kredisi okul hayatını devam ettirebilmen içindir.

5- katkı kredisi bildiğim kadarıyla miktar olarak değil % olarak hesaplanıyor. mesela 500 tl harç varsa sen 50 tl ödüyorsun ama çok emin değilim.

2010 da ben 16 bin küsür imzaladım :/

,,,lel,,,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

YawshaAM bunu yazdı:

livane bunu yazdı:

2010 da ben 16 bin küsür imzaladım :/

ohh maşallah . 16 bin biraz abartı olmuş.

Toplam Hit: 691 Toplam Mesaj: 6