

Kyk Ya Bağlı Bir Yurda İşletme Açabilmek İçin Neyapmam Lazım
-
Arkadaşlar tam olarak nereye müracat etmem gerekiyor yurtta playstation salonu açmak için ne tür koşullar gerekiyor bazı yurtlarda berber oluyor mesela buda aynı şeydir dimi ikiside işletme sonuçta
-
hocam benim bildiğim bu işler için ihaleler oluyor bunları takip etmen lazım....Kyk nın sitesindeki iletişim kısmından ayrıntılı bilgi alacağını düşünüyorum..
-
Tanıdığın (mesela kyk başkanı) gibi biri yoksa alamassın. Prosedür ihale ile kiracı belirlemek üzerinedir.
Sağdece kik değil hemen her kamu kurumunda süreç aynıdır. Kiralanacak biryer varsa ilana çıkıp ihale yaparlar. Bazen ilana çıkmadanda adamlarına verebiliyorlar.
Kyk yurdunda biryeri playstation salonu yapacaksan ilgili kuruma başvur. Kurum isterse ihaleye çıkar ve en yüksek teklifi verene yeri belli süreliğine kiralar. isterse kabul etmeyebilirde yada senin düşündüğünden farklı amaçlada kullanmak isteyebilir. Hayır cevabınıda alman da mümkün. Tavsiyem önce ilgili yerin müdürü ile git konuş. Bir çayını iç.
ilgili kuruma yada kyk ya dilekçe ile başvur. -
Çok karamsar olacak ama TORPİLin yoksa olmuyor.
Yurtlara bak kantinler falan hep ya oranın mudurunun ya da diğer çalısanlardan birinin akrabası eşi dostu.
Toplam Hit: 645 Toplam Mesaj: 4