Kyk Yeni Açıklama...![Kredi Alanlar Bakarsanız İyi Olur]
-
Kyk burs kontenjanını yükseltmiş. Bunun için kredi alanların bazılarının kredileri bursa çevrilmiş. Kyk nın siteden bakın kredi yerine burs yazıyorsa karşılıksız para demek :D artık benide görürsünüz diyorum =)
-
İyi de zaten önceden yükseltilmişti. Yani çıkmadan önce belirlendi.
Başvurular yapıldıktan sonra değişiklik yapılmaz ki.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam bana öğrenim kredi çıktı. Gittim senet felanda imzaladım hatta. Az önce gördüm duyuruyu baktım değişmiş.Öğrenim kredisi kazanamadınız burs kazandınız yazıyor.
-
4eye bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bana öğrenim kredi çıktı. Gittim senet felanda imzaladım hatta. Az önce gördüm duyuruyu baktım değişmiş.Öğrenim kredisi kazanamadınız burs kazandınız yazıyor.
hocam aynı olay banada oldu banada öğrenim kredisi çıkmıştı senet filan imzaladım yolladım ankaraya, ertesi gün öğrendim bursa dönüştürülmüş. Neyse ankarayı aradım durumum bu ne yapmam gerekiyor. İmzalayıp yolladıysan yapman gerekeyn bişey yok , biz çeviriyoruz dedi. Merak etme senin gibi 30 bin kişi var aynı durumdaedit buradan da bakabilirsin dediğimi yazmışlar
-
TheLastWar bunu yazdı:
4eye bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
hocam aynı olay banada oldu banada öğrenim kredisi çıkmıştı senet filan imzaladım yolladım ankaraya, ertesi gün öğrendim bursa dönüştürülmüş. Neyse ankarayı aradım durumum bu ne yapmam gerekiyor. İmzalayıp yolladıysan yapman gerekeyn bişey yok , biz çeviriyoruz dedi. Merak etme senin gibi 30 bin kişi var aynı durumdaedit buradan da bakabilirsin dediğimi yazmışlar
http://www.kyk.gov.tr/kyk/html/Haber/duyuru.php
-----------------------------Haberi olmayan varsa diye şettim konuyu hocam.
-
bana değişen bişey yok
tabi çok zenginim ya döşe krediyi
zaten verdiğin kredi de burs da 2 kuruş
o iki kuruş krediyi geri isterken utanmıcak mısın?!
-
kontenjanı 10bin arttırmış, arkadaşta öğrenim diye gitti 8100tl senete imza atıcaktı noterde, bursu 1tl lik senete imza attı çıktı.
-
arkadaşlar bana kredi çıktı ama almak istemiyorum, almak istemesemde notere gidip almak istemiyorum diye dilekçe vermem gerektiği konusunda bişeyler duydum, boyle bişey warmı bi fikriniz warmı
-
Banada kredi çıktı almak istemiyorum bir dilekçede vermedim arkadaşlar vermen lazım filan dediler süreside dolmuş zaten ne yapabilirler ki almıyorum işte ..
-
melekTBT bunu yazdı:
Banada kredi çıktı almak istemiyorum bir dilekçede vermedim arkadaşlar vermen lazım filan dediler süreside dolmuş zaten ne yapabilirler ki almıyorum işte ..
-----------------------------kazandın ama senet teslim etmediysen sanırım kabul olmuyor zaten.