Kyoto 9600 Dci - Plus Dijital Uydu Alıcısı (Yardım)
-
arkadaşlar yeğen oynamış kumandayla.. dil menusunu arapça yapmış.. evinde bu model cihaz olan arkadaş varsa..
dil menüsüne nasıl ulaşılabileceğini adım adım açıklama şansı var mı acaba ?
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar yeğen oynamış kumandayla.. dil menusunu arapça yapmış.. evinde bu model cihaz olan arkadaş varsa..
-----------------------------Yaw knk Kurcala Basit Çözmesi :) Her Hangi farklı bir dile Çevir sonra Türkceyi bulursun Nasılsa Genelde birçok Dillerde Belli oluyor Türkce :)
-
Planzero bunu yazdı:
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------Yaw knk Kurcala Basit Çözmesi :) Her Hangi farklı bir dile Çevir sonra Türkceyi bulursun Nasılsa Genelde birçok Dillerde Belli oluyor Türkce :)
-----------------------------latin harfler olsa bakicamda.. arapça.. hiç belli olmuyor ki ?
-
kullanim klavizuna bak, nette bulursun sanirim.
gercekten zor durumdaysan dayim'i arayip sorayim
-
7-19 bunu yazdı:
kullanim klavizuna bak, nette bulursun sanirim.
gercekten zor durumdaysan dayim'i arayip sorayim
-----------------------------cihaz anneannemlerde.. zor durum demeyelim. cihaz kullanılıyor.. ama rakamlar yazılar arapça çıkıyor ekranda.. zahmet olmazsa sorarmısın ? cihaz yanımda değil.. adım adım anlatma şansı olurmu ? mesela menu ye gir.. ordun 2. sıraya gir.. ordan da 3 e gir.. orası dil menüsü gibi..
-
tamam hocam, en gec aksama cevabi yazarim
-
7-19 bunu yazdı:
tamam hocam, en gec aksama cevabi yazarim
-----------------------------sağolasın..