L-Karnitin – Burner – Cla One – Chromium Pıcolinate Kampanya
-
İhtiyacı olanlar varsa kampanyayı kaçırmasın bugün 2 paket sipariş verdim zayıflamak vucut yapmak ve kas gelişimi isteyenler bilirler ürünleri zaten L-Karnitinin ne işe yaradığını bilmeyen yoktur sanırım.
L-Karnitin Nedir ? :L-Karnitinin başka hiçbir besin maddesinin yapamadığı bir görevi vardır. Aynı bir forklift gibi yağları kaldırır ve vücudumuzun yağları yaktığı mitokondri adlı yerlere bırakır. Enerji sağlanması ve kullanımındaki diğer rolleri ile maksimum enerji ve maksimum sağlık için gereklidir.
Burner Nedir ? : İçeriğindeki maddeler sayesinde yağ yakılmasını sağlar ve iştah kapatıcı özellikler gösterir. Bu ürün diyet programınıza destek olarak kullanmanız tavsiye edilir.
One Cla Nedir ? : Sağlıklı yaşam, fiziksel uygunluk ve sportif performans için vücut yağ oranının ve serum lipit profilinin uygun sınırlar içinde olması gerekir. Günde 2,5-5 g CLA takviyesi vücut yağ miktarını azaltıp kas kütlesini artırarak fiziksel performansını yükseltir, vücut yağlarının yakılarak kilo verilmesine ve vücudun düzgün bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.
Chromium Pıcolinate Nedir ? : Neden Krom Pikolinat?
•Yağ kaybını hızlandırırken yağsız kas dokusunu arttırmak,
•İştahın azalmasına ve tokluk hissinin artmasına yardımcı olmak,
•İyi huylu HDL kolestrol düzeyini yükselterek kolestrol seviyesini düzenlemek,
•Kan şekerinin seviyesini ayarlamaya yardımcı olmak,
•Yağlanmayı engellemek,
•Daha iyi kan dolaşımı sağlayarak kalp-damar sağlığını korumak,
•Atletik performansın artmasına yardımcı olmak,
•Enerji sağlamak ve kas kütlesini arttırmak,Kimler kullanmalı?
•Fazla yağlarından kurtulmak isteyenler,
•Çabuk acıkanlar,
•Yaşlılar,
•Kolestrolü yüksek olanlar,
•Kan şekeri yüksek olanlar,
•Yağsız kas kütlesini arttırmak isteyenler,

-
sadece zayıflamak için bunlardan hangisini kullanmak lazım ?
birde misal günde 30dk koşuyoruz diyelim. bu 30dk içinde yaktığımız yağ miktarına x dersek bu ilaçlardan kullandıktan sonra yaktığımız yağ oranı ne olur ?
matematik sorusu gibi oldu ama hep aklıma takılan bir soru :)
-
Kreyzi bunu yazdı
birde misal günde 30dk koşuyoruz diyelim. bu 30dk içinde yaktığımız yağ miktarına x dersek bu ilaçlardan kullandıktan sonra yaktığımız yağ oranı ne olur ?
açıklamaları ekledim hocam..
-
Daha önceden kullandınmı hocam nasıl kullanılır , nasıl antreman programına bunları adapte edebiliriz ?
Sonra haberlerdeki gibi zayıflama haplarından ölmeyelim :)
-
Kreyzi bunu yazdı
sadece 30k yetmez örnek bir L karnitin zaten vicut ısındıktan sonra işe yaramaya başlıyor
yada şöyle diyim 3 saat spor yaptın bugun 1.5- 2 saat sana etkili olur.
ilk 1 saat anca anca basliyor , ayrıca spora başlamadan önce almalısın. (30dk felan) likit ise 15 dk
Twitter bunu yazdıDaha önceden kullandınmı hocam nasıl kullanılır , nasıl antreman programına bunları adapte edebiliriz ?
Sonra haberlerdeki gibi zayıflama haplarından ölmeyelim :)
L karnitin ve CLA , spor yaparken öncelikle yağ yakmaya önem verenlerin olmazsa olmazlarıdır hocam , bizzat zaten spor yapan kişiler kullanmalı. Spor a takviye ürünler bunlar spor yapmadana kullanırsanız hiç bir işe yaramaz.
edit : Chromium Pıcolinate ve Burner ilk defa duruyorum.
PanxeR tarafından 17/May/13 14:32 tarihinde düzenlenmiştir -
L karnitin ile cla yı eyvallah antremana başlamadan 15 dk önce yuttuk 2 saat kardiyo yaptık .
Peki burner ve chromium picolinate ne olacak onları nasıl kullanacağız ?
-
hocam bu ürünlerde kimyasal yok gıda takviyesi olarak geçiyor 15 yıldır üretim yapan bir fırma Kavi Gıda tamamen doğal zaten
şunu belirtiyorumki spor yapmadan kesinlikle bir işe yaramaz bu ürünler zaten almayın spor amacınız değilse
L-Karnitin : 2.ayındayım 3 saat kardiyodan sonra kullanımdan önce yataktan kalkamazdım ağrıdan yorgunluktan sabah işe sürünerek giderdim şu an ise en ufak bir yorgunluk hissi bile yok
ürünlerin kullanımı belldir hocam zaten açıkladığım gibi daha çok bilgi isterseniz hepsiburada kullanıcı yorumlarından bazıları scrren alıyorum buraya
Karnitin :

Burner :

Cla One :

CHROMIUM PICOLINATE :
DevilKingtr tarafından 17/May/13 14:51 tarihinde düzenlenmiştir