La Anlatacam Amk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek

ewt arkadaslar

beni bilen bir kaç arkadas var aranızda denk gelirmi bilmem bir kaç fikir alıp kendi başımın çaresine bakmaya çalışmıştım şimdi yine sıkıştım anlayacağınız...

neyse sadede gelelim ama o kadar uzunki siz bile okumaya üşenirsiniz ben nasıl yazacam bilemiyom

şimdi bnm sevdgm bi kız vardı beraber bydüğümüz

gecen senye kadar hoslandıgımı biliyordum kendime itiraf etymiyordum ama gecen sene sitanbula gelip yalnız kalınca ve ailemden cok onu düşündügümün farkına varınca ben nasıl sevdigimi anladım

biraz acı cektim biraz sabır ettim ama olmadı mayısta söledim tabii beni dost olarak gördügünü falan söledi konusmayalım bidaha dedi hersey btti olarak kabul ettim

1 hafta sonra ben dostlarımı kolay bulmam seni kaybetmek istemem eger bi daha bu konu hakkında konusmayacasan dostlugumuz eskisi gibi devam eder dedi kabul ettim  (acaba salaklık mı ettim )

neyse mesajlasma ve msn le konusup dahada samimi olduk yani tüm sorunlarını anlatıyodu ben mesaj atmasam muhakkak yanlıslıkla mesaj attrdı bana

neyse yazın 3 hafta falan da beraber vakit gecirme sansımız oldu istanbulu gezdik tozduk geceleri 5 e kadar falan balkonda muhabbet ettik (belki bu kısmın pek bi önemi yoktur ama benim için deger biçilemez)

neyse bi zamn geldi sana bi soru soracam falan dedi tereddütle sordu
    hayatına kaç kız girdi evlilik hakkında ne düşünütosun faln gibi sorular

usulunce cevaplarımı verdim dürüstce

aramız cok cok iyiydi  mesajlasıyoduk o ank da ben ist de ben eski konuları acmıyordum ama hala onu sevdigimi ima ediyordum

bu kurban bayramı yaklastıkca soguk mesajlar atmaya basladı geceleri mesajlastıgımız için bana seni rahatsız ediyorum falan demeye basladı hatta bi kere gece mesaj attım ne hakkın var uykumu bölmeye falan diye bişeyler saçmaladı 1 gün sonrada gece 4 bucukda kendi mesaj attı  ben ondan sonra mesaj yazmadım hiç 2 gün sonra yanlıslıkla mesaj attı bende fazla ilgilenmedim (ankaraya gidecegim için yaptıgını düüsündüm bende )

neyse ankaraya bayrama gittim ama ben görmek için hiç çaba sarf etmedim  umrumda degildi sanki görmeden geldimde ama cok cok cok pis koymus bana şimdi farkındayım

ben bunu kendime hep yapıyorum

sizce bu yolun sonu nereye cıkar

üşenemeyim okuyan arkadaslara ayrı ayrı teşekkür ediyorum  inşallah sıkıcı degildir 

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hiç takma. böyle devam et.

kaçan kovalanır.

veye siken sevilir seven sikilir.

bu tür birkaç cümle daha bulabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Kız deli olabilir :D uzak dur derim :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hacım cidden seviyorsan ne sen üzül nede onu üz :| tekrardan al kızı karşına ciddi ciddi konuş olursa olur olmazsa başka bir konuda anti depresan öneririm sana :| ama sen sen ol karasız davranma bugün ilgi gösterip yarın soğuk davranma bilmem anlatabildim mi ayrıca şöylede bir durum var kızlar fazla ilgi görünce havalanır.. yada ne diyim ki allah yardımcın olsun :| ben ne halt yiyecem onu düşünüyorum :| 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    bu gönül işleri zor adama fena kor dost olmayı kabul etmesen daha iyi olurdu bence yahut ilgiyi abartmadan uykumu bölmeye ne hakkın var gibi cümleler kurdurtmadan yapamıyorum demeliydin belki görüşmemeliydin hayat öle istediğimiz gibi gitmiyo hatta bazen inadına savuruyo adamı sen de bil şimdiden herşey güzel olacak değil belki bi ihtimal fazla da takma birader başka insanlarla görüş dünya kocaman neyine tutuldun biliyo musun bunun cevabını verebilir misin kendine belki kimse veremez zaten genelde böyle bişeyi de yoktur onun kendi kafamızdaki kurgulara tutuluruz hiç bişeyi büyütme kendini de üzme saatlerce konuşmak sevilenle çok hoştur çok özeldir anlatırken herkesin saçmaladığını düşündüğünü bile düşünebilirsin şimdi bazen düşünmüş olabilecekleri şeylerde haklı olabileceklerini bile düşünüyorum dene ama olmazsa ad kendini üzme değmez çünkü senin verdiğin değer onun için var mı sende
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek

MaTRiXe bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu gönül işleri zor adama fena kor dost olmayı kabul etmesen daha iyi olurdu bence yahut ilgiyi abartmadan uykumu bölmeye ne hakkın var gibi cümleler kurdurtmadan yapamıyorum demeliydin belki görüşmemeliydin hayat öle istediğimiz gibi gitmiyo hatta bazen inadına savuruyo adamı sen de bil şimdiden herşey güzel olacak değil belki bi ihtimal fazla da takma birader başka insanlarla görüş dünya kocaman neyine tutuldun biliyo musun bunun cevabını verebilir misin kendine belki kimse veremez zaten genelde böyle bişeyi de yoktur onun kendi kafamızdaki kurgulara tutuluruz hiç bişeyi büyütme kendini de üzme saatlerce konuşmak sevilenle çok hoştur çok özeldir anlatırken herkesin saçmaladığını düşündüğünü bile düşünebilirsin şimdi bazen düşünmüş olabilecekleri şeylerde haklı olabileceklerini bile düşünüyorum dene ama olmazsa ad kendini üzme değmez çünkü senin verdiğin değer onun için var mı sende

sxken sevilir
    seven sxkilir

deveye diken  insana sxken yaranır 

ve kaçan kovalanır bu tür sözler dogru degilse   sakallarımı keserim

test ettim onayladım 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    hangi ara test ettin doğrudur da çok nadir de olsa bazı insanlar mantık çerçevesi içinde hareket ediyo
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishiptar
    turkishiptar's avatar
    Erkek
    hocam merak etme aynı şey benimde başıma geldi yok biz arkız dostuz hesabı.. sende olduğu gibi onun isteği doğrultusunda biz hala görüşüyoruz.. bence kıza aşkım demek yerine arkadaşım demek daha kolay geliyo o yüzden...

İNADINA TeXaS..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

hacı şuanda 6 sene boyunca cogu erkek arkadaşımdan daha samimi oldugum bi arkadaşım yaklaşık 7 aydır benım

sevgilim. olay ço kuzun karışık anlatmıycam. sonuç olarak klasik korkudan dolayı bu kadar geç kaldı. beni arkadaşı

olarak görur cıkmaz korkusu. benden tavsiye seviyorsan hiçbirşeyi düşünme onu kaybetme korkusu bile olsa onunla

ciddi ciddi konuş ve gerekirse rest cek emın ol ki karlı taraf sen olacan. ama şuda var bi kızı it gibi seviyorsanda

ona hiçbir zaman tek oldugunu hissettirme acı cekersin

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    el_turko
    el_turko's avatar
    Erkek

herkesde ayni dert ayni aci ayni cikmazlar ayni caresizlikler mi var,caresizlik ölümden beter derler ya,iste bu olmasi lazim

caresizligin,bazi arkadaslarimiz yasamis ve atlatmis,ölümden baska herseyin caresi vardir ama bu tür seyler insana o

kadar koyuyorki,bunu ancak yasayan kisi bilir,sanki insan aptallasiyor baska sey düsünemez oluyor yiyemez icemez oluyor

ayni dert bendede var kardes,bende ayni senin gibi ne yapcagimi bilmezlerdenim

seadog

ama şuda var bi kızı it gibi seviyorsanda

ne demek istedigini tam olarak anlayamadim,biraz daha aciklarmisin kardes

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı:

hacı şuanda 6 sene boyunca cogu erkek arkadaşımdan daha samimi oldugum bi arkadaşım yaklaşık 7 aydır benım

sevgilim. olay ço kuzun karışık anlatmıycam. sonuç olarak klasik korkudan dolayı bu kadar geç kaldı. beni arkadaşı

olarak görur cıkmaz korkusu. benden tavsiye seviyorsan hiçbirşeyi düşünme onu kaybetme korkusu bile olsa onunla

ciddi ciddi konuş ve gerekirse rest cek emın ol ki karlı taraf sen olacan. ama şuda var bi kızı it gibi seviyorsanda

anlıyom ne demek istediginide dediklerini yapacak cesaretim yok
    böyle gelmiş böyle gidecek artık ne ilgi ne alaka  gösteriyom dostluguda bitirecem amk bana ne kadar koyarsa koysun

elin oldugu günden fazla koymaz herhalde 

pskolojik dengem bozuldu sayesinde deliriyom yavas yavas gecen gün agzımda sigara yok çakmak cakıyom bide rüzgardan korumak içim elimi siper ettim
    dedim lan ne oluyo :):):)

Toplam Hit: 1944 Toplam Mesaj: 11